Đokovići mi poklonili karte i ulaznice - Vijesti.me
RAĐENOVIĆ O PRISUSTVU NA VIMBLDONU:

Đokovići mi poklonili karte i ulaznice

“Posjedujem vize svih zemalja u koje sam putovao USA,UK. Ne pada mi na pamet da na bilo koji način zloupotrijebim putovanja i na svaki poziv za suđenje sam se redovno odazvao”

Vimbldon karte
Vimbldon karte

Gradonačelnik Budve Lazar Rađenović je kazao da je sa  suprugom bio gost Novaka Đokovića na polufinalnom i finalnom meču na Vimbldonu gdje je iz lože pratio  mečeve na  ovom grem slem turniru u Londonu.

Rađenović, koji se juče vratio  u Budvu, kazao je “Vijestima” da je od porodice Đoković  prošle godine, nakon vjenčanja Novaka na Svetom Stefanu, dobio obećanje da će  mu pokloniti karte za   Vimbldon.  “Bio sam na Vimbldonu, gledao sam dva meča Novaka Đokovića, polufinale i finale. Bio sam gost porodice

Novaka Đokovića koji su mi ustupili karte na koje imaju pravo takmičari.  Kao svaki ljubitelj vrhunskog sporta, iskoristio sam priliku i prvi put bio na  Vimbldonu”, kazao je Rađenović, koga su kamere snimile  na finalnom meču, dok je sa stricem Novaka Đokovića sjedio u loži.

“Navijao sam za Novaka koji je i našem gradu donio dosta dobrog imidža jer je napravio vjenčanje na Svetom Stefanu”, dodao Rađenović. 

Dok je Rađenović bio na finalnom meču, roditelji Novaka Đokovića, Srđan i Dijana bili su preksinoć gosti na svečanoj večeri koju je na terasi hotela “Mogren”, za predstavnike kulturnog i javnog života, organizovala  Turistička organizacija Budve u saradnji sa HG “Budvanska rivijera”, povodom Dana državnosti i 11. rođendana TO.

Rađenović je kazao da što se tiče putovanja od početka sudskog procesa nema zakonskih ograničenja.

“Posjedujem vize svih zemalja u koje sam putovao USA,UK.  Ne pada mi na pamet da na bilo koji način  zloupotrijebim putovanja i  na svaki poziv za suđenje sam se redovno odazvao”, kazao je Rađenović. Samostalna savjetnica za odnose sa javnošću u Višem sudu Aida Muzurović potvrdila je “Vijestima” da

Rađenoviću, koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja u aferi “Košljun”, nijesu oduzete putne isprave, niti izrečena zabrana napuštanja boravišta. 

"Okrivljenom Rađenović Lazaru u smislu člana 166 Zakonika o krivičnom postupku nije izrečena mjera nadzora zabrana napuštanja boravišta  kao ni mjera privremenog oduzimanja putnih isprava, okrivljeni se uredno odaziva na poziv suda i isti je obavezan da pristupi na glavni pretres zakazan za 01. 09. 2015. ", kazala je  Muzurović.