DPS Kolašin: SNP se svrstava u gubitničku kolonu odbrane lika i djela odbjeglog Duška Kneževića

"Važnije je braniti gubitnika i lice sa potjernice, nego se boriti da se u Kolašinu poveća broj zaposlenih, da se radnici vrate na posao, da se obnovi proizvodnja"
3062 pregleda 5 komentar(a)
Milutin Simović tokom posjete fabrici "Lipovo", Foto: Vlada Crne Gore
Milutin Simović tokom posjete fabrici "Lipovo", Foto: Vlada Crne Gore

Nije ni malo čudo što se kolašinskoj Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP) priviđaju "gole ledine", navodi se u regovanju Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijlista (DPS) Kolašin.

Iz kolašinskog Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) tvrde da je nedavna posjeta ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja i potpredsjednika Vlade Milutina Simovića fabrici vode „Lipovo“ motivisani samo „ličnim i političkim interesima čelnika Demokratske partije socijalista (DPS)“.

Iz DPS Kolašin tvrde da je od SNP "nekad najjače i nabrojnije u Kolašinu, poslije DPS, npravljena gola ledina".

"Strategiju gole partijske ledine su uspješno demonstrirali i na poslednjim lokalnim izborima, pa su prvi put, u kolašinskom partijskom nadmetanju za povjerenje građana, nastupili bez svoje liste, što ih je još više marginalizovalo na političkoj sceni Kolašina. Tako marginalizovani i neprimjetni, odlučili su da analiziraju posjetu potpredsjednika Vlade Crne Gore i ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutina Simovića, fabrici vode "Lipovo", naovdi se u reagovanju OO DPS.

Oni tvrde da se SNP, "umjesto da podrži napore da grad dobije nova radna mjesta, svojim saopštenjem, svrstava u gubitničku kolonu odbrane lika i djela odbjeglog Duška Kneževića".

"Važnije je braniti gubitnika i lice sa potjernice, nego se boriti da se u Kolašinu poveća broj zaposlenih, da se radnici vrate na posao, da se obnovi proizvodnja. Da se uradi sve ono što nije umio da uradi njihov idol sa međunarodne potjernice – Duško Knežević. SNP je, svojim pogrešnim poltičkim činjenjem, toliko sebe minimizirao na političkoj sceni Kolašina da su ovim uzaludnim i pogrešnim saopštenjem, samo podsjetili da eto tek postoje", tvrde iz OO DPS.

Prema njihovim riječima, Simovićev obilazak fabrike vode "Lipovo" od "ubrzaće povratak otete opreme fabrici i nakon toga traženje investitora za obnavljanje proizvodnje i povratak radnika na posao".

Bonus video: