DPS Podgorica: Jednoglasna podrška Đukanoviću, apsolutna Markoviću

"Tokom prethodnih nekoliko nedjelja održani su sastanci mjesnih odbora DPS Podgorice, na kojima je iskazano nepodijeljeno mišljenje da je u najboljem interesu Demokratske partije socijalista i državne politike da predsjednik Đukanović nastavi sa vođenjem politički najdominantnije i ubjedljivo najveće stranke u Crnoj Gori"
7218 pregleda 9 komentar(a)
Đukanović, Foto: DPS
Đukanović, Foto: DPS

Odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Glavnog grada Podgorice je na večerašnjoj sjednici pružio jednoglasnu podršku za izbor Mila Đukanovića za predsjednika DPS Crne Gore na VIII Kongresu, koji će biti održan 30. novembra u Podgorici, saopšteno je iz DPS.

U saopštenju se dodaje da je sjednicom Odbora DPS Glavnog grada Podgorica predsjedavao predsjednik Časlav Vešović.

"Tokom prethodnih nekoliko nedjelja održani su sastanci mjesnih odbora DPS Podgorice, na kojima je iskazano nepodijeljeno mišljenje da je u najboljem interesu Demokratske partije socijalista i državne politike da predsjednik Đukanović nastavi sa vođenjem politički najdominantnije i ubjedljivo najveće stranke u Crnoj Gori", saopšteno je iz DPS.

U saopštenju se navodi da je odbor takođe, konstatovao da je prilikom predlaganja kandidata za zamjenika predsjednika DPS Crne Gore pružena apsolutna podrška aktuelnom zamjeniku Dušku Markoviću.

"​Tokom priprema za uspješnu organizaciju VIII Kongresa članovi i simpatizeri DPS-a Podgorice su predložili veliki broj kandidata za članove Glavnog odbora čije radne biografije, lični ugled i integritet garantuju da će DPS Podgorice dati značajan doprinos kvalitetnom sastavu najvećeg partijskog organa između dva Kongresa. Odbor DPS Podgorice je upoznat sa aktivnostima i pripremama za održavanje izbora u Savjetu mladih i Ženskoj alijansi Demokratske partije socijalista Podgorice", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: