DPS: Rakčević najbolje razotkriva sam sebe

Iz DPS-a navode da Rakčević zna da "Vlada Crne Gore ne poklanja stanove bilo kome, već ih daje na korišćenje sa mogućnošću otkupa pod povoljnim uslovima"
26 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Vlada Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.06.2016. 16:22h

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) saopšteno je da Žarku Rakčeviću i njegovom pokretu URA "izgleda mnogo bolje idu demagogija i skribomanija od lingvistike i pisanja rječnika".

Dodaje se da Rakčević zna da "Vlada Crne Gore ne poklanja stanove bilo kome, već ih daje na korišćenje sa mogućnošću otkupa pod povoljnim uslovima, sa jasnim pravilima i transparetno".

"Zna takođe da je obaveza države da zbrine one koji su svoje živote i karijere posvetili državnim službama, te da to ne zavisi ni od jedne partije pojedinačno. Osim ako URA nema neki tajni plan za progon ljudi i otimanje radnih mjesta i stanova, ako bi se, nekim ogromnim čudom, dogodilo da se malo dohvate vlasti. Razumiljivo je da svako saopštenje DPS-a kod Rakčevića izaziva euforiju, jer mu to pruža jedinstvenu priliku da iznova pokaže građanima, u susret prvom nastupu URA na parlamentarnim izborima, koliki demagoški i politikantski potencijal ima njegov pokret i njegovi medijski spoznori. Ni DPS ne bi mogla bolje da razotkrije Rakčevića, nego što to čini sam Rakčević", zaključuje se.

Rakčević odgovorio Žugiću: Kasti podobnih poklanjate stanove, a građani se muče sa otplatom kredita >>>

Bonus video: