DPS: Rezultat izbora će odrediti demokratski izkazana volja Bjelopoljaca

"Što se tiče Opštinske izborne komisije, saglasni smo svi da je uradila sve u skladu sa zakonom i odlukom njenih članova, koja je bila u odnosu 13:1"
0 komentar(a)
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Bijelo Polje, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 06.06.2014. 13:43h

U bjelopoljskom Opštinskim odboru DPS-a su kazali da će ostati dosljedni njihovom dugogodišnjem stavu da ni jednu lošu riječ ne kažu o našim političkim partnerima i konkurentima.

Oni su kazalii da su upravo građani Bijelog Polja dali najbolju ocjenu na izborima održanim 25. maja 2014.

"Što se tiče Opštinske izborne komisije, saglasni smo svi da je uradila sve u skladu sa zakonom i odlukom njenih članova, koja je bila u odnosu 13:1.

S obzirom na to da na jednom biračkom mjestu na kome će biti ponovljeno glasanje opozicija ima predsjednika biračkog odbora i svoje članove, iniciramo da i povodom drugog biračkog mjesta opštinska izborna komisija održi novu sjednicu i odredi sastav članova biračkog odbora, ako treba bez ijednog predstavnika DPS-a.

Apsolutno prihvatamo rezultat izbora koji, u skladu sa zakonom, verifikuje Opštinska izborna komisija na osnovu rada tih biračkih odbora.

Poštovani građani, svi smo svjesni činjenice da rezultate na izborima u Bijelom Polju 08. juna 2014. g. neće odrediti sastav biračkih odbora, nego demokratski iskazana volja građana na ova dva biračka mjesta", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: