Đukanović: Pred nama je period daljeg razvoja - Vijesti.me
ČESTITKA ZA PRAZNIKE

Đukanović: Pred nama je period daljeg razvoja

On je, u novogodišnjoj čestitki, poželio svim građanima Crne Goru srećnu 2013. godinu, dobro zdravlje i uspjeh na ličnom i porodičnom planu

Milo Đukanović
Milo Đukanović (Foto: Savo Prelević)

Premijer Milo Đukanović poručio je građanima da je, iako Crnu Goru u novoj godini očekuje mnogo izazova, uvjeren da će država uz podršku svakog odgovornog pojedinca, uspjeti da održi ekonomsku stabilnost i obezbijedi privredni rast.

On je, u novogodišnjoj čestitki, poželio svim građanima Crne Goru srećnu 2013. godinu, dobro zdravlje i uspjeh na ličnom i porodičnom planu.

"Iako nas u novoj godini očekuje mnogo izazova koji su prvenstveno uslovljeni aktuelnom ekonomskom situacijom u regionu i Evropi, uvjeren sam da ćemo mi u Crnoj Gori, uz podršku svakog odgovornog pojedinca, uspjeti da održimo ekonomsku stabilnost i obezbijedimo privredni rast koji će biti u službi poboljšanja kvaliteta života", navodi se u čestitki Đukanovića.

On je poručio građanima da vjeruje u njihovu podršku naporima da se očuva Crna Gora kao harmonična multikulturna zajednica, društvo zasnovano na vladavini prava i osnovnim demokatskim načelima, čiji dinamičan put ka evro-atlantskim integracijama nema alternativu.

"Do uspjeha doći ćemo angažmanom svakog građanina, punom predanošću poslovima koje obavljamo i snažnim zajedništvom, potvrdom naše privrženosti napretku Crne Gore i stvaranjem boljih uslova života za mlade generacije", poručio je Đukanović.

On je siguran da je pred svima u Crnoj Gori period daljeg razvoja u kome će svaki njen stanovnik imati život dostojan čovjeka u Evropi 21 vijeka.