Funkcioneri SNP-a iz Danilovgrada pristupili Frontu

Mitrić, aktuelni predsjednik MO u Jelenku, kazao je da ne razumije zašto nije došlo do objedinjavanja sa DF-om
6 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2012. 19:41h

Bivši i aktuelni članovi danilovgradskog Opštinskog odbora SNP-a Vidomir Mitrić, Veselin Marković i Branislav Brajović juče su prešli u Demokratski front.

Oni su saopštili da odluka o samostalnom izlasku te stranke na izbore nije donijeta u regularnoj proceduri i da neće dalje da ćute. Objasnili su da o tome nije odlučivao OO Danilovgrad, već da su morali da potvrde odluku centrale SNP-a.

Mitrić, aktuelni predsjednik MO u Jelenku, kazao je da ne razumije zašto nije došlo do objedinjavanja sa DF-om.

“Na sastanku OO SNP-a u Danilovgradu kojem je prisustvovao i Srđan Milić nije donijeta odluka o samostalnom nastupu, već se samo razgovaralo o argumentima 'za' i 'protiv'. Međutim, čelni ljudi OO na svoju ruku odlučili su da podrže takav stav što je izazvalo moje veliko ogorčenje”, kazao je Mitrić i pojasnio da iako je prešao u DF i dalje pripada SNP-u, ali da podnosi ostavke na sve stranačke funkcije.

Brajović je kazao da je prije desetak dana vratio člansku kartu SNP-a i objasnio da više ne vidi kako se samostalnim nastupom može smijeniti DPS i SDP

Marković, nekadašnji član GO i IO SNP-a, dugogodišnji šef odborničkog kluba SNP-a u danilovgradskom parlamentu i bivši predsjednik OO, kazao je da smatra da građanima nije više važno ko će biti najjača opoziciona stranka u Crnoj Gori, već da se zajednički izbore protiv vlasti “koja je pojedincima omogućila da na utakmice idu sa preko 7.000 eura u džepu, da posjeduju zlatne i ostale bankovne kartice”.

Brajović je kazao da je prije desetak dana vratio člansku kartu SNP-a i objasnio da više ne vidi kako se samostalnim nastupom može smijeniti DPS i SDP.

Njih trojica tvrde da njihove stavove u OO SNP-a podržava i Zorica Pavićević, ugledni sportista i nosilac olimpijske medalje, kao i Ratko Vulanović.

Bonus video: