Ivančević: Da se javno izvinimo Majklu Džordanu

Ivančević je kazao da u skladu sa Poslovnikom ima pravo da dopuni dnevni red i to obrazložio da je Džordanu danas rođendan i puni 57 godina i da često bravi u gradu Vest Palm Bič sa kojim je Budva pobratim
16697 pregleda 51 komentar(a)
Sa sjedvice SO Budva: Carević za govornicom, Foto: Vuk Lajović
Sa sjedvice SO Budva: Carević za govornicom, Foto: Vuk Lajović

Dragan Ivančević ( Crnogorska) zatražio je na početku današnjeg zasijedanja Skupštine opštine Budva da se dnevni red dopuni sa javnim izvinjenjem lokalnog parlamenta proslavljenom NBA igraču Majklu Džordanu, zbog izjave predsjednika Opštine Marka Bata Carevića na TV Budva da je on poginuo u nesreći padom helikoptera.

Takav predlog izazvao je smijeh u skupštinskoj Sali, a predsjdnik parlamenta Krsto Radović pokušao je da prekine Ivnačevića.

Ivančević je kazao da u skladu sa Poslovnikom ima pravo da dopuni dnevni red i to obrazložio da je Džordanu danas rođendan i puni 57 godina i da često bravi u gradu Vest Palm Bič sa kojim je Budva pobratim.

"Tražim da se izvinimo javno, jer je čovjek živ i zdrav", kazao je Ivnačević.

Predlog nije usvojio Radović.

Carević je gostujući na TV Budva napravio lapsus pa je umjesto da kaže da je u nesreći stradao Kobi Brajant kazao Majkl Džordan, a ni novinarka ga nije ispravila, pa je snimak intervjua posao hit na društvenim mrežama.

Bonus video: