Kljajić DPS-u Berane: Što više cmizdrite, građani bolje žive. Gdje su Sveto, Miloš i milioni?

"A u narednom periodu ćemo vam dati još pregršt povoda za vaše nesmotrene i kafanske reakcije", kazao je između ostalog Martin Kljajić, predsjednik mladih Demokratske Crne Gore Berane
105 pregleda 14 komentar(a)
Martin Kljajić, Foto: Demokratska Crna Gora
Martin Kljajić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 07.02.2018. 21:18h

Gospodo iz plači-stranke, koji ste taj nadimak svojim posljednjim učestalim ponašanjem sami sebi nadjenuli, ostavljamo vas da cmizdrite i izmišljate, bljujete vatru i na kočijaški način, neprihvatljiv za javni diskurs, šaljete poruke svojim oponentima, saopštio je večeras Martin Kljajić, predsjednik mladih Demokratske Crne Gore Berane reagujući na izjavu Branislava Jokića, predsjednika Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS) Berane koji je ranije večeras upitao Demokrate "zašto su izborni materijal odnijeli kući".

"Predlažemo vam da izmjerite temperaturu, uzmete terapiju i spremite se za nove poraze. Mada, što se nas tiče, možete i da nastavite da plačete, jer što vi više cmizdrite, to građani bolje žive. A u narednom periodu ćemo vam dati još pregršt povoda za vaše nesmotrene i kafanske reakcije. Nego, da vas pitamo: Gdje je Sveto? Gdje je Miloš? Gdje su milioni?", poručio je Kljajić.

Bonus video: