Milačić: Vlast u Budvi ne smije razočarati glasače, šteta bi se prelila na cijelu Crnu Goru

"Prava Crna Gora će, sa svoje strane, u danima i godinama pred nama predstavljati čistu i energičnu opozicionu alternativu u Budvi, a proces izgradnje partijske infrastrukture formalno započinjemo danas", poručio je Milačić
90 pregleda 143 komentar(a)
Prava Crna Gora, Đorđije Vujović, Foto: Prava Crna Gora
Prava Crna Gora, Đorđije Vujović, Foto: Prava Crna Gora
Ažurirano: 04.07.2018. 09:25h

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić poručio je da opština Budva, uz ostale opozicione opštine, predstavlja primjer koji bi se trebao slijediti i na državnom nivou, kako bi nakon tri decenije konačno, kao društvo, spoznali za sada nedostižni princip smjenjivosti vlasti.

"Baš iz tog razloga, vlast u Budvi sastavljena od opozicionih partija sa državnog nivoa, ne smije razočarati glasače koji su joj ukazali povjerenje 2016. godine, jer bi se u tom slučaju ta šteta prelila i na cijelu Crnu Goru, te samim tim, dodatno stimulisala još veći broj birača da odu u apstinenciju. Svi opozicioni subjekti, pa i pojedinci, stoga moraju biti na visini zadatka, jer im to nalaže ugovor sa građanima Budve koji žele odgovornu i ozbiljnu lokalnu vlast. Prava Crna Gora će, sa svoje strane, u danima i godinama pred nama predstavljati čistu i energičnu opozicionu alternativu u Budvi, a proces izgradnje partijske infrastrukture formalno započinjemo danas", poručio je Milačić.

Milačić i rukovodstvo Prave Crne Gore posjetili su juče Budvu.

Milačić se sastao i sa predsjednikom Skupštine Opštine Budva, Đorđem Vujovićem i kako je saopšteno iz Prave Crne Gore čestitao Vujoviću "na istrajnosti, ali i doprinosu u rješavanju krize koja već duže vrijeme opterećuje lokalnu vlast."

Milačić je najavio otvaranje kancelarija Prave Crne Gore u najskorijem roku, kao i formiranje opštinskog odbora te partije u Budvi.

Bonus video: