Milić: Kajem se što sam gradio bez dozvole

Milić je najavio da će GO SNP na sjednici u nedjelju oduzeti sve stranačke funkcije članovima koji su se pridružili DF
71 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.09.2012. 10:00h

Lider SNP Srđan Milić kazao je da se kaje što je treći sprat svoje kuće u Budvi podigao bez građevinske dozvole.

On je, gostujući u emisiji „Načisto“ na Televiziji Vijesti, rekao da je saglasan da takav prestup nosi svojevrsnu odgovornost.

„Kajem se što sam krenuo u gradnju bez građevinske dozvole... Ovo što sam ja uradio urađeno je shodno svemu što je u skladu sa DUP-om 'Centar'. Tačno je da nijesam imao građevinsku dovolu u trenutku kad sam uradio treći sprat, tačno je da su bili podnijeti zahtjevi za izdavanje uslova, tačno je da sam tri mjeseca nakon toga dobio satisfakciju kroz ova dokumenta“, objasnio je Milić.

Odgovarajući na pitanje da li mu je sporno to što je uzeo kredit kod Atlas banke, čiji je vlasnik biznismen Duško Knežević kojeg u opoziciji prozivaju kao blagajnika porodice Đukanović, Milić je rekao da je kredit uzeo po tržišnim uslovima, tako što je založio hipoteku na svoju kuću. On je pojasnio i da je sa Atlas bankom sarađivao prije nego što je ušao u politiku, tvrdeći da prilikom uzimanja kredita nije imao povlastice.

Milić je najavio da će GO SNP na sjednici u nedjelju oduzeti sve stranačke funkcije članovima koji su se pridružili DF, ponavljajući da se dio funkcionera predvođen Milanom Kneževićem ogriješio o stranački statut i nagovijestio da će od opštinskih odbora tražiti i njihovo isključenje.

Milić je rekao da će biti njegova odgovornost bilo da SNP osvoji „16, 12 ili ne daj bože deset mandata“.

Bonus video: