Nikolić: Rudović priziva izbore da bi pokušao da uđe u Vladu

"Crnogorski birači dobro pamte da je Rudović u oktobru prošle godine pokušavao da otključa vrata vlasti sa partijom koja je osnovana na kanabeu Miloševića i njegovim ambasadorom u Rimu, Lekićem," rekao je poslanik DPS-a
4 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 28.07.2017. 18:14h

Potpredsjednik Građanskog pokreta URA, Neđeljko Rudović, priziva prijevremene izbore da bi obezbijedio eventualni ulazak u izvršnu vlast, jer mu status poslanika koji redovno prima platu, uprkos bojkotu parlamenta, očito nije dovoljan, smatra Miloš Nikolić, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

"Rudović se usuđuje da govori o mentorstvu Slobodana Miloševića dok je sa njegovim političkim unucima (Demokratama), ideološkim sljedbenicima (DF-om) i beznačajnom i sitnom logistikom (SDP-om) formirao antidržavnu koaliciju kad god i gdje god je mogao. Crnogorski birači dobro pamte da je Rudović u oktobru prošle godine pokušavao da otključa vrata vlasti sa partijom koja je osnovana na kanabeu Miloševića i njegovim ambasadorom u Rimu, Lekićem," rekao je Nikolić.

Rudović je ranije danas kazao da predsjednik DPS-a Milo Đukanović zakazuje sjednice opštinskih odbora da hrabri aktiviste promašenim i davno pročitanim frazama o neprijateljima države u cijeloj opoziciji.

Rudović se, smatra on, zalaže za prijevremene izbore zbog eventualnog ulaska u izvršnu vlast.

"Rudović priziva prijevremene izbore da bi na leđima svih navedenih obezbijedio eventualan ulazak u izvršnu vlast jer mu nezasluženi poslanički status koji bojkotuje redovno primajući platu, očito, nije dovoljan," navodi poslanik DPS-a.

Bonus video: