Pavićević: DF histerično podmeće, lideri DPS-a pobjegli u mišju rupu - Vijesti.me
"CRNOGORSKI PARLAMENTARIZAM DOTAKAO DNO"

Pavićević: DF histerično podmeće, lideri DPS-a pobjegli u mišju rupu

"Prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne", ocijenio je lider Crnogorske

Pavićević
Pavićević (Foto: Crnogorska)

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević  ocijenio je danas da su DPS i DF usvajanjem Briselskog plana doživjeli potpuni poraz te da su lideri DPS-a pobjegli u "mišju rupu".

"Prvi put se dešava da dvije političke grupacije, koje vuku Crnu Goru unazad, postaju nemoćne. Dok DF histerično napada, kleveće i podmeće, od lidera DPS-a ni traga ni glasa. Zna li iko gdje su ovih dana lideri DPS-a? Nigdje ni jednog od najviših funkcionera nema da kaže nešto javno o aktuelnim dešavanjima. Pobjegli su u mišje rupe, misleći da će tako ublažiti efekte svog poraza povodom usvajanja Briselskog plana. Poraz DPS-a je pri tom veći kada se zna da su usvojili Briselski plan koji je predložila stranka koju su prethodno optuživali da je antidržavna i anticrnogorska. Građani se pitaju gdje nam je vlast, gdje su oni što se  samoproglašavaju državotvorcima i gdje su im lideri da izađu pred građane. Odgovor je jasan – oni svoj poraz vide jasnije nego bilo ko drugi i plaše se sve izvjesnijih promjena koje ćemo da ostvarimo", saopštio je Pavićević.

Pavićević je ocijenio da su DPS i DF sinhronizovano radili na do sada neviđenom unižavanju crnogorskog parlamenta koje se dešavalo tokom rasprave o imenovanju dvojice poslanika Demokrata u Odbor.

"Ovakav nivo rasprave nijesam doživio ni u srpskom parlamentu kao poslanik, a to nećete naći nigdje ni u regionu. Crnogorski parlamentarizam je juče, zahvaljujući DF-u i DPS-u, dotakao dno. Neviđenom primitivizmu kumovala je DPS. Njihovo bježanje je i rezultat toga što iza njih ne stoje najznačajniji saveznici iz EU čije su povjerenje kao i povjerenje građana prokockali i zloupotrijebili", zaključio je Pavićević.

Pavićević je poručio da ga "nikakve mutne i zakulisne radnje neće pokolebati u borbi za budućnost u kojoj nema prostora za mračne lidere iz prošlosti".


Vidi sve komentare