Pavićević: Knežević kompromituje, Medojević i Mandić rasturaju DF

"Zapamtite, ko god se kreće evropskim putem, na tom putu neće sresti lidere DPS-a, njihove prijatelje i partnere i lidere Demokratskog fronta"
4078 pregleda 20 komentar(a)
Vladimir Pavićević, Foto: Crnogorska
Vladimir Pavićević, Foto: Crnogorska

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević kazao je da razumije poruku Valentine Tadić da napusti Odbornički klub Demokratskog fronta u SO Budva i Pokret za promjene.

On joj se, kako je saopšteno iz Crnogorske, "zahvalio na solidarnosti sa svim biračima i Crnogorske i Demokratskog fronta u Budvi, koji se gnušaju retorike lidera DF-a".

"Milan Knežević kompromituje Demokratski front, a Andrija Mandić i Nebojša Medojević ga razbijaju po svim šavovima kako bi ga lakše prinijeli gospodinu Đukanoviću i DPS-u na tacni. Raduje činjenica i potvrda da je crnogorski građanin osviješćen i emancipovan i da stremi evropskom i normalnom načinu djelovanja u politici i komunikaciji“, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da su DF i DPS dvije polovine istog trulog i korumpiranog sistema koji crnogorskog građanina udaljava od Evropske unije, prosperitetnog života i standarda koji zaslužuju posebno ljudi sa ovih prostora.

"Zapamtite, ko god se kreće evropskim putem, na tom putu neće sresti lidere DPS-a, njihove prijatelje i partnere i lidere Demokratskog fronta. Zato vas pozivam da svi zajedno idemo tim putem, da dodamo gas i pobijedimo sve retrogradne, nacionalističke, korumpirane i kriminalne djelove društva", rekao je Pavićević.

On je dodao da se "odluka Crnogorske da se sačuva vlast u Budvi pokazala kao dobro rješenje, jer je ljudima dala šansu da donose dobre odluke".

Bonus video: