Pavlović Šebekovoj: Partijsko glasilo u kome radite, finansiraju oni koje zovete ruljom

"Ta rulja je mirno stajala, opkoljavala institucije, palila svijeće za žrtve terora u svijetu ali i za žrtve terora u Crnoj Gori koje vi ne vidite jer ne umijete da gledate dalje od markiranih torbi", kazala je Pavlović Šebekovoj
136 pregleda 44 komentar(a)
Ivana Šebek, Foto: Printscreen
Ivana Šebek, Foto: Printscreen
Ažurirano: 16.11.2015. 12:50h

Nije nam žao zbog incidenta, zaista nije, iako ste svojim neprofesionalizmom zaslužili i neka tri minuta gostovanja u Dnevniku, poručila je članica Pokreta za promjene i Demokratskog fronta Iva Pavlović, reagujući na sinoćnje gostovanje Ivane Šebek novinarke RTCG na drugom dnevniku Javnog servisa.

Šebek je juče prekinula uključenje direktno u Dnevnik RTCG sa sinoćnjeg protesta DF-a u Podgorici, nakon što je grupa učesnika protesta oko nje pogrdno skandirala na račun Javnog servisa.

"Postoji nekoliko lekcija koje ste trebali da naučite prije nego li ste izašli na teren, mada mi nije jasno čime uopšte zaslužujete kontinuirano pojavljivanje pred kamerama nečega što se zove Javni servis, a u suštini partijskog glasila DPS koje finansiraju građani Crne Gore. Isti oni koje ste u svom uzdrhtalom govoru nazvali ruljom. Ta rulja je mirno stajala, opkoljavala institucije, palila svijeće za žrtve terora u svijetu ali i za žrtve terora u Crnoj Gori koje vi ne vidite jer ne umijete da gledate dalje od markiranih torbi. Ta rulja kako je vi nazivate nije bila nepristojna, bila je revoltirana vašim prisustvom. A vi da ste imali imalo profesionalizma u sebi, znali biste kako da izađete na kraj sa nepristojnim dobacivanjem. Znate to se otrpilike radi na sljedeći način , da upotrijebim izraz koji je vama vjerovatno blizak, a to je iskuliraj", kazala je Pavlović obraćajući se Šebekovoj.

Ona joj je poručila i da je iz čitave priče mogla da izađe kao pobjednik.

"Iskuliraj, i odradi što si zamislila, bez duela, hladnokrvo, skratiš priču i izađeš kao pobjednik. Ovako, izašli ste kao jedan običan amater koji uz to ima povremenih nerazjašnjenih verbalnih ispada. Ali dokazali ste ujedno da je RTCG najmračnija, najnesposobnija, najzatvorenija medijska kuća u ovom dijelu Evrope", rekla je Pavlović.

Bonus video: