Pljevlja: Lekić i Danilović održali sastanak sa aktivistima

U neposrednoj komunikaciji razmotrene su i ostale teme od važnosti za život građana Pljevalja
66 pregleda 28 komentar(a)
Miodrag Lekić, DEMOS, Foto: Demos
Miodrag Lekić, DEMOS, Foto: Demos
Ažurirano: 25.08.2015. 16:53h

Predsjednik Demosa Miodrag Lekić i visoki funkcioner Goran Danilović sa saradnicima održali su u Pjevljima sastanak sa aktivistima i simpatizerima.

U okviru redovnih aktivnosti na sjeveru, predstavnici Demosa informisali su okupljene o sprovođenju programskih načela, realizovanim aktivnostima i upoznali ih sa detaljima organizacije prve radne skupštine koja je planirana za sredinu oktobra.

"Lekić je istakao važnost uravnoteženog regionalnog razvoja i posebnu obavezu države da se posveti Pljevljima, gradu od čijih resursa su živjeli mnogi zaboravljajući da onaj koji daje drugima mora biti nagradjen u najtežim trenucima. Pljevlja imaju budućnost ali ona mora početi odmah jer je pred svakodnevnim iseljavanjem svaki dan odugovlačenja dramatičan" rečeno je u saopštenju.

U neposrednoj komunikaciji razmotrene su i ostale teme od važnosti za život građana Pljevalja.

"Vodio se razgovor o društveno ekonomskim pitanjima koja opterećuju cijelu Crnu Goru i posebno zapostavljeni sjever. Učesnici su konstatovali da odgovor na loše životne uslove u opštini zahtijeva definisanje i sprovođenje ozbiljnog socio-ekonomskog programa", piše u saopštenju.

Sastanku su prisustvovali i odbornici Demosa Aleksandra Vuković sa Žabljaka i Boris Pejović iz Podgorice.

Bonus video: