Pljevlja: SNP predao listu, Miloje Pupović nosilac, Stanić drugi

Nosilac koalicione liste Miloje Pupović očekuje da će predizborna kampanja biti užarena, jer će se govoriti o temama lokalnog značaja
112 pregleda 0 komentar(a)
SNP Pljevlja, Foto: SNP
SNP Pljevlja, Foto: SNP
Ažurirano: 28.04.2014. 20:03h

Koalicija SNP i Pokret za Pljevlja predala je danas listu sa imenima 35 kandidata za odbnornike za lokalne izbore u Pljevljima, zakazane za 25. maj. Nosilac liste je a predsjednik Opštine Pljevlja Miloje Pupović.

Drugi na listi je Novica Stanić(Pokret za Pljevlja), Zdravko Bajić, Danijela Drobnjak, Miladin Gogić(Pokret), Dušan Jović, Danko Šarančić, Sanja Đondović(Pokret), Olgica Otašević, Milovan Đedo Gogić, Božidar Bajić(Pokret), Danijela Nenadić, Olga Danilović, Božo Gospić, Vera Radovanović, Miroslav Bato Anđelić(Pokret), Radoman Purić, Radoman Mišo Miličić(Pokret), Gorica Knežević Jelovac, Darko Gačević, Goran Sekulić(Pokret), Milosava Perović, Radoman Gogić, Ana Dosković Pokret , Boriša Gačević, Tamara Sokić, Zoran Vojinović(Pokret), Bojan Petrović, Stojan Tanjević, Željko Grujičić (Pokret) , Dragomir Peruničić, Snežana Nena Medenica(Pokret), Velimir Golubović, Vitomir Potpara i Veselin Paldrmić(Pokret).

Nosilac koalicione liste Miloje Pupović očekuje da će predizborna kampanja biti užarena, jer će se govoriti o temama lokalnog značaja.

On je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore i odluče o budućnosti svog grada jer se.

Lider Pokreta za Pljevlja Novica Stanić je kazao da je Koalicija SNP-a i Pokreta sigurna garancija pobjede na predstojećim lokalnim izborima.

„Ovo je najbolje što smo mogli da uradimo, zbir mladih, stručnih, provjerenih i iskusnih, a posljednja dešavanja u DPS pokazuju da onaj ko drugom jamu kopa sam u nju pada. Ovaj grad je naš- pobjeda je naša“, rekao je Stanić.

Bonus video: