Šabović: Uzmite novac i posao od kupaca glasova iz DPS, pa im upišite imena

"Upišite im imena, jer će nakon 16. oktobra odgovarati. Uzmite im novac, jer je to vaš novac. Prihvatite poslove, jer vam ti poslovi pripadaju"
61 pregleda 136 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2016. 13:23h

Funkcioner Socijaldemokratske partije Džavid Šabović je pozvao građane da uzmu novac i poslove od onih koji im to nude u zamjenu za glasove, a da onda glasaju po sopstvenoj savjesti.

"Svjestan neminovnog poraza na izborima, DPS zajedno sa okolnim partijama, krenuo je u kampanju pokušaja kupovine građana. Dok drugi nude rješenja za probleme, oni svjesni šta građani misle o njima, pokušavaju nuditi novac i obećavati poslove. Iako su u strategiji bivšeg ministra Žugića predvidjeli smanjenje zarada i za postojeće radnike i penzionere, pokušavaju prevariti ljude obećavanjem posla", saopštio je Šabović.

Šabović kaže da su u DPS svjesni da ih niko ne glasa iz uvjerenja "i da niko nema zabludu o prirodi njihove vladavine koja služi nekolicini na vlasti, a ne svima."

"Neka ne čudi nikoga što će se tokom kampanje DPS lovci na ljudske duše baviti ovakvim nečasnim radnjama. Zato SDP poziva građane da zapamte sve kupce glasova koji su krenuli Marovićevim putem. Upišite im imena kako bi pravo lice DPS učinili javnim, jer će nakon 16. oktobra odgovarati. Uzmite im novac, jer je to vaš novac. Prihvatite poslove, jer vam ti poslovi pripadaju. I glasajte po sopstvenoj savjesti. Jasno je svima da je DPS prošlost koja pokušava kupiti našu budućnost kusurom od novca koji su kriminalnim udruživanjem oteli od građana. Dolazi vrijeme da se odgovara za sva nepočinstva. Jasno je i ovim trgovncima ljudskih duša da će ove izbore izgubiti svugdje osim možda u ZIKS-u", poručio je Šabović.

Bonus video: