Sekulić: Sjednica odbora pokazala svu neozbiljnost opozicije

Sekulić je kazao da je DPS-u žao što opozicija previše energije ulaže u međusobe obračune, a malo energije u ono što je zajednički posao u parlamentu
2072 pregleda 12 komentar(a)
Sekulić, Foto: Screenshot
Sekulić, Foto: Screenshot
Ažurirano: 11.09.2019. 16:49h

Današnja sjednica Odbora za reformu izbornog zakonodavstva pokazala je svu neozblijnost opozicije i nespremnost da se radi na izbornim zakonima, izjavio je poslanik DPS-a Predrag Sekulić.

"Nažalost tu neozbiljnost su demonstrirali pred gostima iz EK i OEBS", rekao je Sekulić.

"Čini mi se da njihov pokušaj da sve opravdaju tako što nema kvoruma ne može da stoji iz prostog razloga što smo imali većinu u radu odbora i mogli smo ne samo da odlučujemo nego i da radimo na onome što je bio projekat našeg zajedničkog rada", poručio je Sekulić

On je istakao da je Poslovnik u tom dijelu jasan i da je bez obzira na to što je poslanik SDP-a Raško Konjević napustio sjednicu bilo dovoljno članova za odlučivanje i rad.

Sekulić je kazao da je DPS-u žao što opozicija previše energije ulaže u međusobe obračune, a malo energije u ono što je zajednički posao u parlamentu.

On je iskazao zadovoljstvo što su se Demokrate "vratile danas u parlament" i što se, kako je dodao, "ne može govoriti o bojkotu parlamenta".

"Vjerujem da će vrijeme učiniti svoje i da će nam se oni ubrzo pridružiti da zajedno radimo na reformi izbornog zakonodavstva", poručio je Sekulić.

Bonus video: