URA: "Instalirani" napravili još jednu trgovinu sa interesima građana, Đeka da izađe iz vlasti

“Zbog toga ovu vlast već sada možemo nazvati odlazećom. Otuda i njihov strah od suočavanja sa voljom građana, jer napominjemo da oni nijesu ni došli na vlast voljom građana već trgovinom u kojoj ih je DPS iskoristio kao kusur i prikazao ih nesposobnima” ističu on
52 pregleda 1 komentar(a)
URA Ulcinj, Foto: URA Ulcinj
URA Ulcinj, Foto: URA Ulcinj
Ažurirano: 31.08.2017. 11:57h

Zajedničko, šturo i nikad kraće saopštenje DPS-a, FORCE i DUA smatramo potvrdom naše ranije iznijete teze da je aktuelna lokalna vlast najgora u istoriju Ulcinja, da je instalirana i da se o Ulcinju odlučuje iz Podgorice, smatraju u OO URA Ulcinj.

“Ali nijedan građanin ne treba da se čudi ovoj koaliciji na vlasti jer jedini pokretački faktor za njih su lični interesi, tu sva priča počinje i završava! Zato i toliki napori da za dva mjeseca produže sebi boravak u udobnim foteljama, kako bi se još neki "posao za sebe" završio, ili mozda dodjelila još koja lokacija“, navode u pokretu URA u Ulcinju.

Oni kažu da to neće promijeniti neminovnost promjena na ulcinjskoj političkoj sceni niti zaustaviti talas smjene generacija koji je zahvatio i državno političku scenu.

“Zbog toga ovu vlast već sada možemo nazvati odlazećom. Otuda i njihov strah od suočavanja sa voljom građana, jer napominjemo da oni nijesu ni došli na vlast voljom građana već trgovinom u kojoj ih je DPS iskoristio kao kusur i prikazao ih nesposobnima” ističu oni.

Iz pokreta URA Ulcinj kažu i da su albanske partije uvijek trgovale sa DPS-om nauštrb interesa Ulcinja, i da su sigurni i da je sada tako.

“Ulcinj i njegovi građani opet moraju da trpe ali ovaj put zbog predsjedničkih izbora. Zajdnički imenilac albanskih partija nasljednik Svetozara Marovića, Duško Marković pristao je da im za zamjenu za podršku kandidatu DPS-a dozvoli da još dva mjeseca kupe mrvice sa ‘prljave trpeze vlasti’. Nakon toga kreće skandiranje predsjedničkom kandidatu sa sve busanjem u patriotska prsa i cuvanjem nacionalnog interesa” ističu u pokretu URA.

Iz pokreta URA Ulcinj na kraju su uputili javan poziv Demokratskoj partiji da izađu iz aktuelne gradske vlasti.

“Zbog suprotnih stavova koje imate i zbog netrpeljivosti između vas i drugih činilaca koalicije, ne dajte da ulcinjska politička scena liči na fatamorganu odnosno da DPS ujedinjava sve albanske partije dok Albanci žive sve gore i iz dana u dan u sve manjem broju. Ukoliko to ne uradite, onda nemojte više glumiti opoziciju. Građanima je dosta mutnih rabota, sjedite tamo sa onima koji vas redovno ponižavaju i uživajte u međusobnom optuživanju. I polako vozite kad idete za Podgoricu, ni vama ni ostalim albanskim partijama u Ulcinju DPS nece nigjde pobjeci” zaključuju u pokretu URA u Ulcinju.

Bonus video: