"Zdravo Berane": Mašović da kaže koliko je narodnog novca uzeto za izbore

Koalicija Zdravo Berane poručuje Mašoviću i svim ostalim, kako navode, "dušebrižnicima za Berane" da odustanu od uzaludnog trošenja svoje političke energije
87 pregleda 0 komentar(a)
Zdravo berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 20.02.2018. 08:38h

Aktivnom pokušaju prekrajanja izborne volje u Beranama pridružio se aktuelni predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović, navode iz koalicije "Zdravo Berane".

"Osim što je građevinske mašine Mašovič "pozajmio" svojim partijskim drugovima za probijanje puteva, osim što je aktivno agitovao na teritoriji Beranske opštine, uključio se i u najnovije depeesove računice, željno iščekujući političku odluku državne izborne komisije. Za početak bi dobro bilo da nam javno obznani koliko je narodnog novca iz andrijevačke opštinske kase podijeljeno u izbornom procesu na teritoriji opštine Berane? I konačno, da li će Srđan Mašović, objaviti spisak određenog broja građana, koji, po partijskoj direktivi od izbora do izbora šetaju na relaciji Andrijevica - Berane", piše u saopštenju.

Koalicija Zdravo Berane poručuje i njemu i svim ostalim, kako navode, "dušebrižnicima za Berane" da odustanu od uzaludnog trošenja svoje političke energije, i "da se makar na kratko okrenu obavezama u svojim gradovima".

"Beranke i Beranci odlično znaju zbog čega su svoje povjerenje i ovoga puta ukazali koaliciji Zdravo Berane", zaključuje se.

Bonus video: