Miodrag Popović pobjednik ovonedjeljnog Magisto takmičenja

Najbolji video materijali će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti
88 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Popović, Magisto, Foto: Magisto
Miodrag Popović, Magisto, Foto: Magisto
Ažurirano: 27.08.2014. 09:01h

Prva nagrada u okviru ovonedjeljnog Magisto takmičenja #MojVideo, pripala je Miodragu Popoviću iz Podgorice. Miodrag je nagrađen telefonom Sony Xperia E1, saopšteno je iz Crnogorskog telekoma.

O pobjedničkom videu odlučila je Jovana Janjušević iz NGO Green Home, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti. Video je moguće pogledati na stranici Magisto.

Nagradno takmičenje za najbolji video kreiran Magisto aplikacijom pokrenuli su TV Vijesti i Telekom. Takmičenje traje tri mjeseca, a najkreativniji biće nagrađeni smartfonom Sony Xperia E1 (sedmična nagrada) i iPhone 5C (mjesečna nagrada).

Takmičenje je namijenjeno svim Telekomovim korisnicima, a da bi učestvovali, potrebno je da preuzmu Magisto aplikaciju i u njoj kreiraju video u skladu sa zadatom temom. Tema ovog mjeseca je “Ljeto u Crnoj Gori”.

Nakon što kreira video, neophodno je da ga korisnik objavi u Magisto online albumu, uz hashtag #MojVideo i link za video, zajedno sa svojim kontakt podacima, pošalje na email adresu mojvideo@t-com.me.

Najbolji video materijali će biti nagrađeni svake srijede, u emisiji „Boje jutra“ na TV Vijesti, a o najboljem videu odlučuju predstavnici javnog i kulturnog života – gosti jutarnjeg programa.

Telekom korisnici odnedavno imaju mogućnost dva mjeseca besplatnog korišćenja premijum verzije Magista, koja je jedna od najpopularnijih aplikacija za video montažu za smartfone i tablete. Magisto Video montažer veoma je jednostavan za upotrebu jer automatski pretvara video snimke i fotografije korisnika u profesionalno montirane filmove obogaćene interesantnim grafičkim detaljima i efektima, uz muziku koju korisnik sam odabere. Obrada sadržaja i proces kreiranja filma traje samo nekoliko minuta, a korisnik može da odabere opciju da podijeli film sa ostalim korisnicima Magista, kao i sa svojim prijeteljima na društvenim mrežama.

Aplikacija je dostupna u online prodavnici AppStore, a za korisnike Android platforme, omogućeno je preuzimanje APK aplikacije sa Telekomovog sajta, uz ručnu instalaciju. Detaljno uputstvo za učestvovanje u Magisto takmičenju #MojVideo nalazi se OVDJE.