Besplatan bežični internet i u Donjoj Lastvi

Korišćenje bežičnog interneta je ograničenog protoka na 256 Kb/s
2 komentar(a)
bežični internet, Foto: Shutterstock
bežični internet, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.08.2014. 16:04h

U sklopu projekta Tivat Free Wi-Fi, signalom besplatnog bežičnog interneta od danas je pokrivena šetališno-kupališna zona od plaže Wai-Kiki do parka Ivovića iza hotela Kamelija u Donjoj Lastvi.

Iz Sekretarijata za informacione tehnologije Opštine Tivat saopšteno je da je korišćenje bežičnog interneta na ovoj, kao i na drugim lokacijama, ograničenog protoka na 256 Kb/s kako bi bilo omogućeno da što veći broj korisnika istovremeno ostvaruje pristup navedenoj usluzi.

Iz Opštine su zahvalili vlasniku ugostiteljskog objekta i korisniku plaže Waikiki Ljubu Arsiću koji je omogućio postavljanje konzole sa antenom na svom kompleksu i strujno napajanje koje je neophodno za funkcionisanje uređaja.

Od ranije aktivne lokacije na kojima se množe koristiti besplatan bežični internet su Aerodrom Tivat, glavna autobuska stanica, akvatorijum lučice Kalimanj, gradsko šetalište od hotela Palma do Porto Montenegra, trg Magnolija, SMŠ "Mladost", šetališno-kupališna zona od Porto Montenegra do ponte Seljanova, plaža ponta Seljanova, te gotovo kompletno rezidencijalno područje centra Tivta.

Bonus video: