Prijavite se za Spark.me startap takmičenje: Najbolji idu u San Francisko

Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. aprila
487 pregleda 1 komentar(a)
Sa Sparka, Foto: Spark.me
Sa Sparka, Foto: Spark.me

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, otvorio je prijave za Spark.me 2019 startap takmičenje.

Pobjednička ekipa će dobiti priliku da predstavi svoj projekat vodećim svjetskim investitorima i medijima u TechCrunch Disrupt “Aleji preduzetnika” u San Francisku.

"Spark.me startap takmičenje teži da okupi timove iz cijelog regiona, te da im kroz program konferencije i učešće u takmičenju omogući da svoje projekte predstave ostatku svijeta. Dosadašnji pobjednici Spark.me startap takmičenja su Top Digital Agency (2018), Couch Coach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013). Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2017. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara", saopštili su organizatori.

Zainteresovani startapovi treba da popune prijavnu formu na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 15. april 2019. godine.

Spisak deset najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na Spark.me konferenciji, biće objavljen 22. aprila, na zvaničnom sajtu konferencije.

Konferencija Spark.me održava se 25. i 26. maja u Tivtu.

Bonus video: