Džejson Miler iz Microsofta novi Spark.me govornik

Miler predaje kao profesor marketing strategije na prestižnom američkom Univerzitetu Berkli...
349 pregleda 0 komentar(a)
Miler dolazi u Tivat, Foto: Spark.me
Miler dolazi u Tivat, Foto: Spark.me

Džejson Miler, direktor brend marketinga za EMEA region u kompaniji Microsoft, biće govornik na konferenciji Spark.me, koja se 25. i 26. maja održava u Tivtu.

Milerova uloga u Microsoftu, pored razvoja brenda kompanije, podrazumijeva i rad na razvoju programa zasnovanih na najnovijim tehnološkim dostignućima kao što je vještačka inteligencija, a koji se mogu koristiti u službi digitalnog marketinga. Prethodno je radio kao direktor marketinga sadržajem i nastupa na društvenim mrežama u okviru LinkedIn Sales and Marketing Solutions - divizije kompanije LinkedIn koja korporativnim korisnicima pruža alate za prodaju i marketing.

Miler predaje kao profesor marketing strategije na prestižnom američkom Univerzitetu Berkli i autor je bestselera „Welcome to the Funnel: Proven Tactics to Turn Your Social Media and Content Marketing up to 11“.

Brojna profesionalna dostignuća su mu donijela dominaciju u finalu za nagradu najboljeg marketara sadržajem 2018. godine koju dodjeljuje Content Marketing Institute (CMI), lider u pružanju programa edukacije u oblasti marketinga sadržajem.

Bonus video: