Febraurske akcije M:tel-a: Za svakog korisnika po nešto

Za sve koji žele uz ugovor za kablovsku televiziju da kupe televizor, sigurno neće propustiti odličnu ponudu uređaja uz duplirane brzine interneta
805 pregleda 1 komentar(a)
Ponuda telefona u akciji m:tel-a, Foto: Facebook/mtelCrnaGora
Ponuda telefona u akciji m:tel-a, Foto: Facebook/mtelCrnaGora

U svim poslovnicama M:tel-a od sjutra kreću sjajne februarske akcije, u kojima će svaki korisnik pronaći nešto za sebe, saopšteno je iz kompanije.

„Svi koji žele mobilni telefon, obradovaće se ponudi postpaid Urban paketa, uz koje dobijaju deset puta više interneta, a mogu da izaberu jedan od vrhunskih uređaja po super cijenama, na čak 24 mjesečne rate“, navodi se u saopštenju.

Takođe, za sve koji žele uz ugovor za kablovsku televiziju da kupe televizor, sigurno neće propustiti odličnu ponudu uređaja uz duplirane brzine interneta.

„Iz ponude izdvajamo Alcatel 3X, Nokia 3DS i Alcatel A5 LED koji koštaju samo jedan euro uz Urban S+ postpaid paket. Samsung A3 se može kupiti na rate i to za samo jedan euro mjesečno, a Huawei P Smart za pet eura dostupni su uz Urban M, a Huawei P20 Lite za samo šest eura mjesečno uz Urban L paket“, precizirali su iz M:tel-a.

Najveći paket Urban XL donosi, kako se dodaje, najpovoljniju cijenu pametnih telefona visoke klase uz mogućnost kupovine na rate. Tako je uz taj paket Samsung Note 8 dostupan za 15 eura, a Samsung 8 za samo pet eura mjesečno.

„Uz ovako povoljne cijene telefona svi novi Urban korisnici dobijaju veliku količinu resura u okviru pretplate i to besplatne razgovore u M:tel mreži i super minute i poruke prema svim mrežama u Crnoj Gori“, kazali su iz M:tel-a.

Svi koji izaberu neki od BOX paketa, sigurno će iskoristiti priliku da kupe najsavremenije TV uređaje na rate uz odloženo plaćanje tri mjeseca. TV uređaji su dostupni uz plaćanje na čak 48 mjesečnih rata, a prva tri mjeseca se ne naplaćuje rata kupcima TV uređaja, već samo mjesečna pretplata za BOX paket.

„Iz ponude izdvajamo JVC 43” po cijeni od 17 eura mjesečno, potom JVC 49” uz mjesečnu ratu od 22 eura i JVC 55“ po cijeni od 27 eura mjesečno za sve koji potpišu ugovor na 24 mjesečne rate. TV uređaji su dostupni uz ugovor na šest, 12, 24 ili 48 mjesečnih rata, uz odloženo plaćanje od tri mjeseca“, rekli su iz M:tel-a.

Akcija kupovine TV uređaja uz BOX pakete traje od 1. do 28. februara.

Bonus video: