Samsung Galaxy Note10 od danas u prodaji – koja unaprjeđenja donosi za korisnike?

Potrošači pred sobom imaju dva definitivno svestrana, multifunkcionalna uređaja u obliku Samsung Galaxy Note10 i Galaxy Note10+
4347 pregleda 0 komentar(a)
Samsung Galaxy Note10 od danas u prodaji
Samsung Galaxy Note10 od danas u prodaji
Ažurirano: 23.08.2019. 15:31h

Nedjelju dana nakon premijernog predstavljanja u Podgorici, nova Samsung Galaxy Note10 i Note10+ serija pametnih telefona od danas je dostupna i korisnicima u Crnoj Gori. Ova serija donosi inovativna unaprjeđenja, koja će zadovoljiti potrebe čak i najzahtjevnijih korisnika. Pogledajmo šta je sve kompanija Samsung pripremila potrošačima.

  • Po prvi put Galaxy Note10 serija dolazi u dvije veličine – standardna desetka dolazi uz S Pen olovku i displej od 6,3 inča, dok Note10+ model posjeduje do sada najveći Note Cinematic Infinity displej od 6,8 inča. Ovaj masivni ekran je smješten u kućište koje šalje poruku istančanog ukusa, stila i elegancije, dok je telefon istovremeno kompaktan i vrlo praktičan.
  • Dizajn vrhunskog kvaliteta zahtijeva da ga i ostale komponente prate, što nije teško budući da Galaxy Note10 serija donosi najkvalitetniji displej do sada. U pitanju je dizajn od ivice do ivice, sa gotovo neprimjetnim okvirom, uz savršenu sliku za koju je zadužen svjetski priznati, nagrađivani Dynamic AMOLED displej sa HDR10+ sertifikatom. Uz ovakav ekran, boje i tonovi izgledaju življe i bogatije nego ikada prije.
  • Tehnologija koju Galaxy Note uređaji pružaju potrošačima je dugogodišnji zaštitni znak ove serije. I ovog, jubilarnog, desetog puta, Samsung korisnicima donosi prave softverske poslastice. Uz novu, poboljšanu S Pen olovku sada je na raspolaganju Air Actions dodatak koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom. Otvaranjem Air actions SDK, programeri mogu kreirati prilagođene komande koje korisnicima daju mogućnost da igraju video igre ili koriste svoje omiljene aplikacije uz pokrete S Pen olovkom.
  • Korisnike kojima su najvažnije kreativne performanse telefona čeka jedno posebno iznenađenje u obliku vrhunske kamere profesionalnog ranga, koja im bez pretjerivanja omogućava da se oprobaju u ulozi video režisera. Video snimci i fotografije imaju nikad ranije viđen kvalitet i bogatstvo boja, ali mogućnost brzog editovanja, direktno na telefonu je ono što definitivno pomjera granice korisničkog iskustva. Video editor može da se koristi uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku.
  • Da bi iskustvo korisnika bilo potpuno, pobrinuće se jaka baterija sa mogućnošću super brzog punjenja od samo 30 minuta, jačinom od 45W, što obezbjeđuje optimalnu energiju za korišćenje punog potencijala ovog uređaja.

Potrošači pred sobom imaju dva definitivno svestrana, multifunkcionalna uređaja u obliku Samsung Galaxy Note10 i Galaxy Note10+, jer bilo da su na sastanku, putovanju, ili u udobnosti njihovog doma, ovi telefoni su sjajni saveznici za njihove svakodnevne aktivnosti. Možete ih kupiti već danas, po cijeni od 959 eura za Galaxy Note10 i 1.099 eura za Galaxy Note10+ od 256 GB, dok je isti model ali kapaciteta 512 GB skuplji za 100 eura.