novost 24-časovni specijalizovani NBA kanal

NBA liga na svim platformama m:tel-a narednih šest godina

"Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre", kaže se u saopštenju
727 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Utakmice  američke košarkaške NBA lige narednih šest godina biće prenošene na Arena sport kanalima, saopšteno je danas iz kompanije MTEL.  

Navodi se da će utakmice najkvalitetnije košarkaške lige, gledaci moći  da prate putem m:tel televizije, bilo da su korisnici kablovske mBOX,  satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na  svim uređajima.    

"Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa  doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica  nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne  igre", kaže se u saopštenju.  

Iz MTEL-a su objasnili da je posebna novost 24-časovni specijalizovani NBA kanal.  

Na njemu će, kako su kazali, korisnici uživati u cjelodnevnom  programu  na kom će moći da prate najbolje trenutke s utakmica, analize sa  linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima,  intervjue i slično.  

"NBA Legue Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight  klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne  informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom  cijele NBA sezone", rekli su iz MTEL-a.  

Prema njihovim riječima, sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima,  reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima.  

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u u dva sata poslije ponoći.