NBA liga na svim platformama m:tel-a narednih šest godina

"Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre", kaže se u saopštenju
740 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Utakmice američke košarkaške NBA lige narednih šest godina biće prenošene na Arena sport kanalima, saopšteno je danas iz kompanije MTEL.

Navodi se da će utakmice najkvalitetnije košarkaške lige, gledaci moći da prate putem m:tel televizije, bilo da su korisnici kablovske mBOX, satelitske mSAT, TV plus paketa ili MOVE platforme koja je dostupna na svim uređajima.

"Utakmice najkvalitetnije košarke na planeti svi korisnici m:box paketa doživjeće kroz više od 200 direktnih prenosa, između pet i osam utakmica nedjeljno, uz posebne emisije, ekskluzivne goste i naravno, nagradne igre", kaže se u saopštenju.

Iz MTEL-a su objasnili da je posebna novost 24-časovni specijalizovani NBA kanal.

Na njemu će, kako su kazali, korisnici uživati u cjelodnevnom programu na kom će moći da prate najbolje trenutke s utakmica, analize sa linijskim prikazom akcija, šema, kombinacija, priče o NBA igračima, intervjue i slično.

"NBA Legue Pass, omogućava praćenje NBA utakmica uživo, highlight klipove (All star weekend, NBA Playoffs, NBA Finals), kao i dodatne informacije o NBA igračima i njihovim postignutim rezultatima tokom cijele NBA sezone", rekli su iz MTEL-a.

Prema njihovim riječima, sadržaj je obogaćen i arhivskim snimcima, reprizama posljednjih sezona, intervjuima sa igračima i dokumentarcima.

Nova NBA sezona startuje 23. oktobra u u dva sata poslije ponoći.

Bonus video: