Smartfon za 1 euro za nove Magenta 1 korisnike

Još bolji Extra Trio i nikad brži WiFi u ponudi Telekoma

Extra Trio paketi sa dodatnim kanalima od 14.50 eura mjesečno
6386 pregleda 0 komentar(a)
Telekom
Telekom

Crnogorski Telekom predstavio je obogaćenu i još povoljniju Extra Trio ponudu, koja uz osnovni Extra TV paket uključuje brojne dodatne filmske, sportske, dječije kanale i optički internet brzine do 100 Mbps, za sve koji žele da postanu dio svijeta novih mogućnosti. Za nove korisnike interneta i televizije, Telekom je obezbijedio popust od 50 posto tokom 12 mjeseci, pa tokom prve godine Extra Trio L paket korisnike košta 14.5 eura mjesečno.  

Istovremeno, novi korisnici koji u sklopu Magenta 1 paketa dodaju nove internet i TV servise imaju mogućnost da dobiju Alcatel 1S smartfon za 1 euro.  

Iz Telekoma ističu da nova generacija rutera koje korisnici dobijaju besplatno donosi bežični internet brži nego do sada. Zahvaljujući novoj tehnologiji, objašnjavaju iz ove kompanije, korisnici dobijaju bolje WiFi iskustvo u svom domu.

Podsjećaju i da svi novi Magenta 1 korisnici koji do kraja januara potpišu ugovor, dobijaju neograničen internet na postpejd broju u okviru paketa tokom 12 mjeseci od dana potpisivanja ugovora.  

Ova ponuda važi do kraja januara 2020. godine, a sve informacije o Extra Trio paketima i povoljnostima dostupne su pozivom na broj 1500, u T-Centrima širom Crne Gore, i na sajtu www.telekom.me.