Komunikacijske strategije - izazov u digitalnom dobu

Sudionike očekuju: 23 predavanja, četiri radionice i jedan panel.
440 pregleda 0 komentar(a)
PRO PR Konferencija, Foto: Igor Nobilo
PRO PR Konferencija, Foto: Igor Nobilo

Iz godine u godinu povećavaju se budžeti koji se usmjeravaju na područje digitalne komunikacije u svim oblicima. Digitalna strategija nezamisliva je bez stručnjaka na području odnosa s javnošću. Raskol generacija menadžmenta i brzih promjena u komunikacijskim procesima otvaraju niz pitanja, percepcija znanja i kompetencija.

O ovim temama biti će riječi na predstojećoj, 18. PRO PR konferenciji koja će prema zadnjim dopunama programa ugostiti i g. Kazunoria Azeyanagija, čiji je komunikacijski projekt nagrađen od strane IPRA-e (International Public Relations Association), a programsku novinu predstavlja i promocija knjige g. Maxima BeharaThe Global PR Revolution: How Thought Leaders Succed in the Transformed World of PR“, jednog od globalno priznatih komunikacijskih stručnjaka koji je nedavno svoju knjigu promovirao i u Londonu.

Sudionike očekuju: 23 predavanja, četiri radionice i jedan panel.

Ova konferencija tematski je fokusirana na odnose s javnošću. Organizator, agencija Apriori World očekuje kao i prethodnih godina do 220 sudionika na tri konferencijska dana.

PRO PR Conference
PRO PR Conference

Dodatne informacije

www.pro-pr.com

info@aprioriworld.com

+385 98 417 108