DIGITALNI SERVISI ZA CRNOGORSKE PRIVREDNIKE - BESPLATNO

Pokret Digitalna solidarnost ojačava crnogorsku poslovnu zajednicu

"Aktuelna situacija sa novim koronavirusom uslovila je inteziviranje digitalnog poslovanja u cijelom svijetu. I u Crnoj Gori se ide u korak sa ubrzanim prilagođavanjem na nove uslove poslovanja", navodi se u saopštenju BI Consulting
450 pregleda 0 komentar(a)
Digitalan solidarnost, Foto: BI Consulting
Digitalan solidarnost, Foto: BI Consulting

Osluškujući potrebe privrednih subjekata, posebno onih najosjetljivijih na snažne ekonomske udare, vodeći crnogorski provajder poslovnih informacija BI Consulting kreirao je portal digitalnasolidarnost.me.

Iz BI Consultinga dodaju da će na tom portali biti postavljeni online poslovni servisi koje je crnogorska digitalna zajednica tokom trajanja mjera protiv pandemije novog koronavirusa, spremna ustupiti besplatno..

"Aktuelna situacija sa novim koronavirusom uslovila je inteziviranje digitalnog poslovanja u cijelom svijetu. I u Crnoj Gori se ide u korak sa ubrzanim prilagođavanjem na nove uslove poslovanja. Osluškujući potrebe privrednih subjekata, posebno onih najosjetljivijih na snažne ekonomske udare, vodeći crnogorski provajder poslovnih informacija BI Consulting kreirao je portal  digitalnasolidarnost.me", navodi se u saopštenju BI Consultinga.

,,Na portalu će se naći online poslovni servisi koje je crnogorska digitalna zajednica spremna ustupiti besplatno, tokom trajnja mjera protiv pandemije novog koronavirusa“, navodi Ratko Nikolić, osnivač BI Consultinga. 

Nikolić pojašnjava da na taj način digitalna zajednica pokazuje solidarnost prema ukupnoj poslovnoj zajednici i daje svoj doprinos da negativni efekti pandemije na crnogorsku ekonomiju budu što manji", navodi se u saopštenju.

Iz BI Consultinga su dodali da je važnost iniciranja pokreta Digitalna solidarnost prepoznata od strane Ministarstva ekonomij.

Pored BI Consultinga kao inicijatora, portal u tehničkom dijelu podržava kompanija Softing, dok je za partner za komunikacije BI Communication. 

,,U iščekivanju novih servisa, napominjemo da se na portalu već nalazi deset domaćih servisa: Binfo, Internet prodavnica, Tenderi, Evidencija, Pravni ekspert, Bankar.me, Talkini, Advokatska kancelarija Radulović, Seljak.me i Kukica", zaključuje Nikolić.

Pokret Digitalna solidarnost zaživio je i u okruženju, zaključuje se u saopštenju.