CRNOGORSKI TELEKOM

Umjesto 1GB, korisnicima Extra TV-a koji nemaju internet 100GB mjesečno

Telekom korisnicima bez interneta besplatnim gigabajtima olakšava pristup digitalnim servisima
8777 pregleda 0 komentar(a)
Crnogorski Telekom, Foto: Crnogorski Telekom
Crnogorski Telekom, Foto: Crnogorski Telekom

Korisnici Extra TV platforme Crnogorskog Telekoma, koji istovremeno nemaju internet, od sjutra do kraja juna mogu aktivirati 100GB besplatnog interneta mjesečno. Iz Telekoma podsjećaju da je ovim korisnicima do sada bio na raspolaganju besplatan 1GB mjesečno, te da se radi o inicijativi koja građanima u ovom periodu olakšava obavljanje svakodnevnih obaveza digitalnim putem.

Riječ je o korisnicima, pojašnjavaju iz Telekoma, koji već imaju neophodnu opremu, pa nisu potrebne dodatne intervencije u njihovim domovima, čime se poštuju preporuke zdravstvenih institucija i dodatno vodi računa o zdravlju njihovih korisnika i zaposlenih.  

Sve što je potrebno jeste da se korisnici, koji su fizička lica, preko računara ili mobilnog telefona povežu na svoju Wi-Fi mrežu i aktiviraju besplatan internet. Uputstvo za aktivaciju dostupno je na Extra TV portalu, internet stranici https://telekom.me/privatni-korisnici/besplatan-internet, Live Chat kroz Telekom ME aplikaciju, i pozivom na 1500.

Na ovaj način Telekom, u skladu sa idejom da svako treba da bude dio Svijeta novih mogućnosti, građanima koji nemaju pristup internetu daje priliku da na jednostavan način pristupe savremenim servisima i informacijama.

„Dovodeći internet u većinu crnogorskih domova želimo da što većem broj građana Crne Gore omogućimo pristup najsavremenijim digitalnim i telekomunikacionim servisima. Internet nam je sada neophodan za posao, učenje, trgovinu, informisanje, i danas je posebno važno da budemo povezani. Povezivanje na internet obavlja se brzo zahvaljujući naprednim mogućnostima naše infrastrukture i opreme, pa nas posebno raduje što veliki dio naših korisnika može da osjeti benefite digitalnog doba“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Telekomu.  

Dodatne informacije o cjelokupnoj Telekom internet ponudi moguće je pronaći na zvaničnom sajtu kompanije www.telekom.me.  

Preporučujemo za Vas