Brzo, bez provizije, plati svoje račune putem aplikacije Digitalni Kiosk!

U korak sa vremenom, na usluzi građanima
12593 pregleda 1 komentar(a)
Digitalni kiosk, Foto: Digitalni kiosk
Digitalni kiosk, Foto: Digitalni kiosk
Ažurirano: 10.04.2020. 09:23h

U novonastaloj situaciji pandemije COVID-19 virusa, mobilna aplikacija Digitalni Kiosk vam omogućava, da iz sigurnosti svog doma, uz par klikova, platite niz računa za domaćinstvo, bez dodatnih provizija.

Digitalni Kiosk vam omogućava da sa vašeg mobilnog telefona, iz vašeg doma, platite širok spektar usluga koje svakodnevno koristite: račun za utrošenu električnu energiju, račune svih provajdera interneta i kablovske televizije, kao i fiksne i mobilne telefonije u Crnoj Gori, račun Čistoće i Vodovoda i kanalizacije za sve gradove u Crnoj Gori. Takođe, možete dopuniti pripejd račun za sva tri mobilna operatera.

Aplikaciju takođe možete koristiti za donacije ka Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti.

Digitalni kiosk
Digitalni kiosk(Foto: Digitalni kiosk)

Kako da platite račune putem aplikacije?

Dovoljno je da skenirate QR kod sa računa koji ih imaju (EPCG i Crnogorski Telekom). Za račune koji nemaju QR kod, unesete poziv na broj sa računa i u predviđeno polje u aplikaciji, cifru koju želite da uplatite i zatim potvrdite uplatu. Plaćanje računa od sada možete obaviti bez čekanja u redu, a cio proces traje manje od jednog minuta čime štedite svoje vrijeme i novac.

Digitalni kiosk
Digitalni kiosk(Foto: Digitalni kiosk)

Bezbjednost na prvom mjestu

Aplikacija Digitalni Kiosk koristi najsavremenije protokole za bezbjedno plaćanje čime je zadobila povjerenje svojih partnera CKB banke i kompanije Mastercard.

Potražite Digitalni Kiosk

Digitalni kiosk
Digitalni kiosk(Foto: Digitalni kiosk)

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete pronaći na Google Play i Apple Store prodavnicama. Nakon što instalirate aplikaciju i registrujete svoju platnu karticu (bez obzira koja je banka izdavalac kartice), možete odmah početi sa plaćanjem neke od brojnih usluga koje aplikacija nudi.

Aplikaciju Digitalni Kiosk možete preuzeti za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android: • iOS Aplikacija : https://itunes.apple.com/us/app/digitalni-kiosk/id1404737856?mt=8 • Android aplikacija : https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dvabi.digitalnikiosk