INTERNET DODACI VRIJEDE DUPLO VIŠE

Pozovi *105# i uživaj u duplo više interneta!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600
1066 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel
Ilustracija, Foto: Mtel, Mtel, Mtel, Mtel

Kompanija MTEL je na zahtjev korisnika za mnogo većom upotrebom Interneta od danas duplirala vrijednost Internet dodataka za postpaid korisnike. Bilo da ste ljubitelj društvenih mreža, noćnih GB ili Internet koristite  za različite opcije po vašem izboru, najbolje ponude za sebe možete pronaći na MTEL meniju *105#.   

Za postpaid korisnike duplirali smo količinu Interneta u dodacima: NET S1, NET M1 i NET L1.

Za samo 4,45 eura korisnik dobija 3GB Interneta koji koristi mjesec dana u NET S1 dodatku, a za 6,45 eura čak 10GB Interneta za korišćenje tokom mjesec dana u NET M1 dodatku.

Ukoliko tokom mjesec dana korisnik želi dodatnih 20GB interneta, onda ih u dodatku NET L1 kupuje za 10 eura. 

Dodatak za one koji uglavnom koriste Internet za društvene mreže u ponudi je čak 200GB interneta za samo 2.50 eura.

Za korisnike koji Internet koriste uglavnom noću, u ponudi je dodatak za noćnu opciju za upotrebu od 20h do 08h i to sa čak 200GB Interneta za samo 5 eura.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Preporučujemo za Vas