U Telekomu dostupni modeli od 64, 128 i 256 GB

Novi model koristi posljednji iOS 13 operativni sistem, i dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i crvenoj
7280 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Telekom
Ilustracija, Foto: Telekom
Ažurirano: 08.05.2020. 18:37h

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danaspreko sajta www.telekom.me mogu rezervisati najnoviji model Apple pametnog telefona – iPhone SE 2. U Telekomu se mogu rezervisati modeli od 64, 128 i 256 GB.

Riječ je o modelu koji donosi najbrži procesor na pametnom telefonu –A13 Bionic – koji korisnicima omogućava da neometano uživaju u sadržaju u visokoj rezoluciji, zahtjevnim aplikacijama i video igrama, kao i u AR (Augmented Reality) sadržajima, odnosno tzv. "proširenoj stvarnosti".

iPhone SE 2
iPhone SE 2(Foto: Telekom)

Novi SE model opremljen je Retina ekranom od 4.7 inča i naprednim kamerama koje u kombinaciji sa A13 Bionic čipom zamagljuju pozadinu i izoštravaju fokus, čak i prilikom fotografisanja prednjom kamerom i pravljenja selfija. Dubinom na fotografijama može se upravljati i prije i poslije fotografisanja, dok je moguće upravljati i osvjetljenjem prilikom fotografisanja portreta. Glavna kamera omogućava pravljenje video zapisa u 4K rezoluciji.

Iphone
Ilustracija(Foto: Telekom)

iPhone SE 2 ima IP67 otpornost na vodu i prašinu, kao i mogućnost bežičnog punjenja i brzog punjenja baterije (do 50 posto za 30 minuta), koja dozvoljava uživanje u video sadržaju do 13 sati.

Iphone
Ilustracija(Foto: Telekom)

Novi model koristi posljednji iOS 13 operativni sistem, i dolazi u tri boje – crnoj, bijeloj i crvenoj.

Za više informacija novom iPhone SE 2 i načinima rezervacije posjetite www.telekom.me.