Novi datum i trajanje Digital Takeovera – čak dva dana!

Na jednome mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a imat ćete priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije

337 pregleda 0 komentar(a)
Najveći regionalni summit & expo Digital Takeover, Foto: Digital Takeover
Najveći regionalni summit & expo Digital Takeover, Foto: Digital Takeover

Najveći regionalni summit & expo Digital Takeover održaće se 8. i 9. septembra 2020.

Očekuje vas još bogatiji program, stoga, rezervišite datume, nezaboravno iskustvo donose domaći i svjetski stručnjaci, a u expo programu predstavljamo brojne inovacije.

Digital Takeover održaće će se na Zagrebačkom Velesajmu i trajaće će dva dana – 8. i 9. septembra. Digitalni i inovativni spektakl centralno je mjesto okupljanja svih decision makera.

Na jednome mjestu naći će se brojni domaći stručnjaci i predavači, a imat ćete priliku poslušati i predavanja svjetskih stručnjaka iz područja inovacija i transformacije.

Osim summita, na expo dijelu događaja mnogi izlagači će predstaviti svoje inovacije, od kojih su neke aktualne čak i na globalnom tržištu.

Više sadržaja, inspiracije, edukacije i novih iskustava

Odlaganje događaja u martu uslijed pojave globalne pandemije korona virusa donijela je proširenje Digital Takeovera na dva dana, pa će inovacijski i tranformacijski summit & expo u septembru imati još bogatiji program, nove predavače te više edukativnih i inspirativnih tema.

Program je obogaćen s još više stručnjaka koji će kroz svoja inspirativna predavanja pružiti uvid u najnovija transformacijska i tehnološka dostignuća današnjice.

U expo dijelu pak, učesnici će imati priliku pogledati i isprobati inovacije koje će odrediti budućnost.

Sva predavanja kao i expo dio biće održani na Zagrebačkom Velesajmu, dok će se putem direktnog uključivanja u program, summitu pridružiti predavači iz cijelog svijeta.

Najavljeni program s više od 20 sati bogatog sadržaja i 30 panelista i predavača iz cijelog svijeta dodatno se širi, a ekskluzivnost mu svakako daje činjenica da tematski ove godine predstavlja sukus dostignuća koja će oblikovati biznis iz svakog kuta ljudskog djelovanja – političkog, ekonomskog, društvenog i tehnološkog.

Inovativna tehnologija nužna za kvalitetnu budućnost

Suočen s novom stvarnošću, Digital Takeover 2020. donosi najnovije svjetske prakse digitalne transformacije i kroz jedinstveni doživljaj spaja brojne industrije pospješujući sinergiju zajedničkog cilja – digitalnog društva budućnosti.

Novo izdanje Digital Takeovera održat će se u skladu sa svim aktualnim mjerama zaštite koje preporučuju mjerodavna tijela. Uskoro kreće i prodaja karata, a organizatori donose i sve informacije o novostima u programu.

Digital Takeover ove godine poseban naglasak stavlja na aktivan networking apostrofirajući ga kao neophodan alat u stvaranju kvalitetne poslovne klime u društvu čime vidljivo postaje nezaobilazan događaj u 2020.