najmoćnija Note serija do sada

Nova Samsung Galaxy Note20 serija u ponudi Telekoma

Uz rezervaciju do 20. avgusta, na poklon Galaxy Buds Live i Buds+ bežične slušalice

12850 pregleda 0 komentar(a)
Galaxy Note20 Ultra_Samsung Notes, Foto: Crnogorski Telekom
Galaxy Note20 Ultra_Samsung Notes, Foto: Crnogorski Telekom

Korisnici Crnogorskog Telekoma od danas mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu svoj uređaj iz nove Samsungove Galaxy Note20 serije, predstavljenje u Seulu na prvom virtuelnom Galaxy Unpacked događaju u istoriji te kompanije. Svi koji do 20. avgusta u Telekomu rezervišu Galaxy Note20 Ultra, na poklon dobijaju Galaxy Buds Live bežične slušalice, dok će uz Galaxy Note20 dobiti bežične Galaxy Buds+.

Galaxy Note20 – najmoćniju Note seriju do sada – čine dva uređaja koja imaju sve osobine kompjutera. Galaxy Note20 Ultra dizajniran je za korisnike koji zahtjevaju maksimum u performansama i produktivnosti, dok je Galaxy Note20 namijenjen široj grupi Note korisnika koji žele da uživaju u vrhunskim funkcijama za rad i zabavu.

Galaxy Buds Live_1.jpg
Galaxy Buds Live_1.jpgfoto: Crnogorski Telekom

Samsung je dodatno unaprijedio zaštitni znak Note serije, S Pen olovku, koja je još preciznija i lakša za korišćenje u bilo kojoj aplikaciji, dok Samsung Notes aplikacija korisnicima omogućava da rade na bilo kom uređaju, bilo kada i bilo gdje, olakšavajući zapisivanje i automatski konvertujući bilješke u razumljivo ispisan tekst.

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom Microsoft, korisnici Galaxy Note20 serije mogu da se prepuste najmoćnijem gejming iskustvu koje je Samsung do sada omogućio na mobilnom telefonu, igrajući igrice poput profesionalaca.

Note20 serija donosi i profesionalne alate za pravljenje fotografija i video zapisa – kamera na Galaxy Note20 seriji sa 8K rezolucijom omogućava pravljenje video snimaka filmskog kvaliteta. Zahvaljujući Pro Video režimu sa profesionalnim fokusom, zvukom, ekspozicijom, osvjetljenjem i mogućnostima zumiranja, korisnici pred sobom imaju zaista autentično video iskustvo.

Galaxy Note20 Ultra  serija.jpg
Galaxy Note20 Ultra serija.jpgfoto: Crnogorski Telekom

Osim pametnih telefona, Samsung je predstavio i Galaxy Watch3, pametni sat nove generacije sa unaprijeđenim zdravstvenim funkcijama, kao i Galaxy Buds Live, moderne ergonomske slušalice izvanrednog kvaliteta zvuka koje dolaze sa tri mikrofona i Active Noise Cancellation opcijom za uklanjanje okolne buke.

I Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live će se uskoro naći u ponudi za sve korisnike Telekoma.

Čovjek se danas više nego ikada oslanja na tehnologiju, koja nam omogućava da budemo povezani i prevazilazimo svakodnevne izazove sa kojima se susrećemo, poručili su iz Samsunga nakon predstavljanja nove serije uređaja. 

„Oni su moćni alati za efikasniji rad i bolju zabavu korisnika. Zajedno, kao dio Galaxy ekosistema, funkcionišu besprekorno, omogućavajući korisnicima da se fokusiraju na ono što im je najbitnije”, rekao je Dr TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Korisnici Telekoma sve modele iz Galaxy Note20 serije mogu kupiti uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija je dostupno na sajtu www.telekom.me.

Preporučujemo za Vas