NOVOGODIŠNJA KAMPANJA

Novi Telenor pripejd paketi sa više kredita i više interneta

Korisnici takođe mogu uživati i u svojim omiljenim aplikacijama, jer u okviru oba paketa dobijaju po 10 GB interneta mjesečno za Facebook i Instagram, koji važi godinu dana od aktivacije

10533 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telenor
Foto: Telenor

U okviru novogodišnje kampanje Telenor je pripremio dva nova paketa za priprejd korisnike. Nove pripejd ponude osmišljene su tako da korisnicima pruže dovoljno mogućnosti za komunikaciju, surfovanje internetom i uživanje u aplikacijama dostupnim putem Telenorove 4G mreže.

Korisnicima su od juče na raspolaganju pripejd paketi po cijeni od pet i deset eura. Korisnik koji kupi paket od pet eura ima mogućnost da tokom sedam dana koristi 50 gigabajta interneta i 50 eura kredita za pozive i poruke u nacionalnom saobraćaju. Korisnici koji se odluče za paket koji košta deset eura mogu besplatno aktivirati čak 200 gigabajta interneta i 100 eura kredita za pozive i poruke u nacionanom saobraćaju u trajanju od 15 dana od momenta aktivacije kartice.

Korisnici takođe mogu uživati i u svojim omiljenim aplikacijama, jer u okviru oba paketa dobijaju po 10 GB interneta mjesečno za Facebook i Instagram, koji važi godinu dana od aktivacije.

Uz nove pripejd pakete, korisnici imaju mogućnost aktivacije tarifnog dodatka Telenor start po cijeni od 4, odnosno 6 eura, u zavisnosti od toga koji paket koriste. Aktivacijom dodatka od 4 eura dobija se 50 gigabajta interneta i 50 eura bonus kredita koji važe sedam dana, dok se aktivacijom dodatka od 6 eura dobija 200 gigabajta interneta i 100 eura bonus kredita u trajanju od 15 dana.

Svi dodaci mogu da se aktiviraju putem koda *123# ili putem Moj Telenor aplikacije. Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.

Preporučujemo za Vas