Pripejd opcije donose duplo više gigabajta, minuta i poruka

Takođe, korisnici Non-stop postpejda mogu da podijele internet iz paketa sa jednim postpejd brojem koji se nalazi na nekoj od tarifa iz aktuelne ponude Telekoma (Non-stop, Max, Magenta 1)

44039 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Godinu za nama teško da možemo nazvati uobičajenom, pa nas sasvim sigurno ne očekuju ni uobičajeni praznici. Euforija ipak neće izostati, a na nama je da pronađemo način da podijelimo pažnju i ljubav sa najbližima, čak i kada nismo zajedno. Svjesni toga, u Telekomu su odlučili da godini daju bolji kraj, i svim postpejd korisnicima poklone 100 GB kako bi se lakše povezali sa onima koji su im potrebni. I Telekom pripejd korisnici koji do februara aktiviraju jednokratne opcije, dobijaju duplo više svega – gigabajta, minuta i poruka.

Poklon od 100 GB za surfovanje u zvanično najbržoj mreži u Crnoj Gori aktuelni postpejd korisnici mogu aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju, a ponuda važi do 15. januara. Novi Non-stop postpejd korisnici Telekoma gigabajte mogu trošiti 12 mjeseci.

Takođe, poklon gigabajti i popusti očekuju i Non-stop, Max i Smart korisnike koji kroz Telekom ME aplikaciju produže ugovor. Gigabajti su dostupni u rezidencijalnim ali i u određenim biznis paketima, a više informacija o tome dostupno je na sajtu www.telekom.me

Non-stop postpejd paketi donose neograničene minute za razgovore ka svim mrežama, kao i dodatnih 100 GB mjesečno za opušteno uživanje u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama. Na taj način korisnici ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica bez potrošnje interneta.

Takođe, korisnici Non-stop postpejda mogu da podijele internet iz paketa sa jednim postpejd brojem koji se nalazi na nekoj od tarifa iz aktuelne ponude Telekoma (Non-stop, Max, Magenta 1).

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Detalji o novogodišnjim povoljnostima mogu se dobiti na sajtu www.telekom.me, u Telekom ME aplikaciji i pozivom na broj 1500.