Kako do web sajta i online prodavnice za samo 7 dana?

Predstojeći period obilježiće velike kupovine, u značajnoj mjeri preko interneta. Bez obzira na veličinu Vašeg biznisa, online prodaju možete uspostaviti i Vi, za samo nekoliko dana, uz niska ulaganja.

34676 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Laganoo
Foto: Laganoo

U vrijeme brojnih zabrana koje ograničavaju pristup fizičkim radnjama, obavljanje djelatnosti i ugovaranje posla na način na koji smo svi navikli, internet je jedino mjesto koje radi neprestano, bez smetnji i kojem možemo svi lako pristupiti. Baš zato, kao nikad ranije, ove godine smo svjesni da je na internetu neophodno prisustvo svakog manjeg ili većeg biznisa, te korišćenje interneta u svrhe uspostavljanja odnosa sa klijentima ili kupcima i povećanja prodaje.

Prvi bitan uslov za ovo je web sajt. Ukoliko još uvijek nemate takvu prezentaciju svog posla na internetu, krajnje je vrijeme da naručite izradu web sajta na kojem možete nesmetano da ispričate svoju priču, predstavite svoje poslovanje, asortiman proizvoda i usluga, pružite sve neophodne informacije koje su od koristi za posjetioce sajta itd.

Ukoliko, pored ovih stavki, Vaš web sajt sadrži i online prodavnicu, koja funkcioniše po pravilima koja Vi postavite i predstavlja isključivo Vaše vlasništvo, to znači da i klijenti mogu bez problema, na bilo kojoj lokaciji da se nalaze, poručiti Vaše proizvode ili zakazati svoj termin.

Iako su okolnosti drugačije, i ove novogodišnje praznike obilježiće velike kupovine, što predstavlja sjajnu priliku za Vas. Za razliku od ranijih godina, ovog puta će se značajan dio kupovina obaviti preko interneta. Svjedoci smo da i najveći crnogorski brendovi prelaze na online prodaju. Bez obzira na veličinu Vašeg biznisa, online prodaju možete uspostaviti i Vi, i to za samo nekoliko dana. Takođe, ulaganja su niska, a isplativost višestruka.

Bilo da ste preduzetnik, freelancer, vodite organizaciju, imate startup, manju ili veću kompaniju ili pak domaću radinost, agencija za digitalne i e-commerce usluge „Laganoo“ iz Podgorice za Vas nudi usluge kreiranja web sajta i integracije web prodavnice koja omogućava poručivanje proizvoda ili zakazivanja termina preko Vašeg sajta. Pored toga, od danas do 31. decembra 2020. na snazi je Laganoo praznična ponuda sa super uštedama!

Laganoo
foto: Laganoo

Tim agencije „Laganoo“ razumije potrebe i mogućnosti vlasnika biznisa u Crnoj Gori, pa u svojoj ponudi imaju 3 paketa za izradu web sajtova i svaki od njih uključuje kreiranje web prodavnice ili online zakazivanja.

Paketi Basic, Advanced i Pro su namijenjeni različitim biznisima, njihovim potrebama i obimu poslovanja, dok su cijene prilagođene domaćem tržištu. Takođe, moguće je integrisati web prodavnicu u okviru postojećeg web sajta, i Vaša online prodaja će funkcionisati na najbolji način. Detaljnije o karakteristikama paketa pročitajte ovdje.

To znači da, ukoliko prodajete proizvode, klijenti mogu pogledati Vaš asortiman, cijene, odabrati proizvode koje žele i poručiti ih, bez gužvi i dolaska u radnju. Ukoliko nudite usluge, Vaši klijenti umjesto pozivanja na broj telefona ili fizičkog dolaska i čekanja do slobodnog termina, mogu jednostavno pristupiti Vašem web sajtu i na osnovu prikaza slobodnih i zauzetih termina lako odabrati onaj koji im najviše odgovara.

Od danas do 31. decembra 2020, ukoliko poručite izradu web sajta, dobijate 3 mjeseca održavanja sajta GRATIS! Na taj način, zavisno od odabranog paketa, uštedjećete od 87 do čak 327 eura! Bitno je naglasiti da svi paketi uključuju kreiranje online poručivanja ili zakazivanja na web sajtu.

Ponuda je namijenjena klijentima koji do kraja godine potpišu Ugovor o izradi web sajta i izvrše plaćanje usluge kreiranja web sajta u iznosu od 299 eura za Basic paket, 499 eura za Advanced i 999 eura za Pro paket.

Ukoliko želite da radite i na drugim oblicima promovisanja Vašeg biznisa, marketing agencija „Laganoo“ Vam može pomoći, jer nudi i sljedeće usluge uz popust od 20% do kraja godine:

  • Grafički i web dizajn za Vaš brend,
  • SEO optimizacija web sajta,
  • Održavanje društvenih mreža i oglašavanje na internetu,
  • Email marketing,
  • Kreiranje sadržaja na web-u.
Laganoo
foto: Laganoo

Unaprijedite svoje poslovanje, kontaktirajte „Laganoo“:

Broj telefona je: +382 69 25 26 26

Email: prodaja@laganoo.me

Web sajt: www.laganoo.me

Ili ih zapratite na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.