Ovog 14. februara budite originalni

Evo nekoliko ideja koje mogu biti od koristi ukoliko želite da obradujete svog partnera

31091 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixels
Ilustracija, Foto: Pixels

Kažu da je 14. februar precijenjen i da ljubav moramo slaviti svakog dana u godini. I to je zaista tako, ali ne možemo baš svakog dana darivati jedni druge. Zato neka taj "najljubavniji" dan u godini bude više od jedne večere u restoranu, bombonjere, crvene ruže. Neka bude dan koji će ostatak godine, a nadamo se bolje i drugačije od prethodne, učiniti istovremeno i kvalitetnijom.

Evo nekoliko ideja koje mogu biti od koristi ukoliko želite da obradujete svog partnera.

Mjesec (ili više) fitnessa

Za ovakav poklon nije nužno da vam partner kuburi sa kilažom. Bitno je da nju ili njega pokrenete. Za početak uplatite jedan mjesec nekog fitness programa ili teretane.

IQOS
foto: Pexels

Sjajno bi bilo da uplatite članarinu u paru i tako motivišete jedno drugo. Bićete fizički aktivni, a provešćete i kvalitetno zajedničko vrijeme.

Budućnost bez duvanskog dima

Odlaskom u fitness niti počinje niti se završava plan za kvalitetniji život (u dvoje). Svi znamo koliko je važno da se odreknemo i nekih drugih štetnih navika, kao što je pušenje. Istraživanje koje je svojevremeno sprovela agencija Ninamedia pokazuje da svaki treći ispitanik tvrdi da mu je prelazak na bezdimne alternative umjesto cigareta poboljšao odnose sa porodicom i unaprijedio društveni život.

IQOS
foto: Pixels

Zato, Dan zaljubljenih može biti idealna prilika da partnera podržite na putu u svijet bez duvanskog dima. IQOS, sistem baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duvana, ujedno je i naučno zasnovana alternativa za koju je i čuvena Američka agencija za hranu i ljekove (FDA) potvrdila da je izloženost štetnim materijama prilikom korišćenja značajno smanjenja u odnosu na cigarete.

Planinarenje u dvoje

I za ovaj poklon vam treba samo volje. Naravno, uz ranac i dobre planinarske cipele. Iskoristite ovaj februar, čim vrijeme dozvoli, za odlazak u prirodu, do nekog mjesta kojem se zajedno divite kada ga vidite na fotografijama.

IQOS
foto: Pixels

Toliko je takvih lokacija u Crnoj Gori, a možda je baš najljepša tek na sat-dva pješačenja od vas? Ne moramo posebno naglašavati koliko je boravak u prirodi blagotovoran.

Udomi, ne kupuj

Rijetki su oni koji ne vole životinje, ali ima mnogo onih koji nikako da se odluče da konačno nabave kućnog ljubimca.

IQOS
foto: Pixels

Ako u ovome prepoznate svoju polovinu, onda je pravo vrijeme da pokažete da vam je stalo, ali na potpuno drugačiji način. Svi znamo koliko radosti, smijeha i posebne ljubavi donese životinja. I ne zaboravite, ovaj poklon biće dodatno vrijedniji ako udomite. Ne kupujte.