Jeste li čuli za ooblee?

Korišćenje aplikacije ooblee je apsolutno besplatno za sve!

27262 pregleda 93 reakcija 0 komentar(a)
Foto: ooblee
Foto: ooblee

Bez obzira da li se to obavlja na mreži ili uključuje posjetu lokalnoj prodavnici, svi volimo da kupujemo, pogotovu ako uz to ugrabimo i neki vrhunski popust.

Sada zamislite da možete na jednom mjestu da pratite sve popuste koje nude vaše omiljene radnje. Zar to ne bi bilo sjajno?

Predstavljamo vam ooblee - mobilnu aplikaciju na kojoj je cijela gradska ponuda na dlanu, uz niže cijene i dodatne popuste!

ooblee je društvena šoping mreža na kojoj lokalne radnje svakog dana objavljuju nevjerovatne akcije. Rezervišite željeni proizvod putem aplikacije i on će vas čekati u radnji spreman za preuzimanje. Takođe, određene radnje nude i mogućnost dostave.

Na ooblee ćete naći Sportvision, Paradiso, Tehnoplus, Cineplexx, Apoteka Zdravlje, Habitat, Kidsland, Đak sport i mnoge druge.

ooblee
foto: ooblee

Lokalnim radnjama ooblee omogućava da potpuno besplatno naprave svoj profil na platformi, predstave svoj stalni asortiman, proizvode koji su na popustu, oglase specijalne akcije i novosti, i uz sve to povećaju svoju vidljivost u lokalnoj zajednici bez ikakvih ograničenja. Platforma pruža mogućnost radnjama da direktno komuniciraju sa svojim kupcima, iskoriste prostor za plaćeno oglašavanje, kao i da budu dio specijalnih ooblee šoping akcija koje su vremenski i količinski ograničene.

Vaša trgovina preko ooblee neće biti ometana reklamama drugih kompanija i platformi.

A najbolji dio? Korišćenje aplikacije ooblee je apsolutno besplatno za sve!

ooblee
foto: ooblee

Aplikacija je dostupna za iOS i Android pametne uređaje. Veoma je jednostavna za upotrebu i ne morate imati prethodno tehničko znanje da biste je koristili.

Zato, trk na ooblee i već danas ugrabite omiljene proizode po super sniženim cijenama.

Jer popusti su na ooblee!

Posjetite naš sajt na https://www.ooblee.net/pocetna/

Aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE

Aplikaciju za IOS uređaje možete preuzeti OVDJE