Saznajte zašto je novi Samsung Galaxy S21 omiljeni telefon poznatih

Početkom 2021. godine predstavljena je Samsung Galaxy S21 serija telefona koja je osvojila srca mnogih fotografa, novinara, glumaca i blogera

2408 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung Crna Gora
Foto: Samsung Crna Gora

Odabrati "pravi" telefon danas nije nimalo lak zadatak, pogotovo jer ga koristimo - za sve. Pametni telefon je naš digitalni asistent koji nam olakšava život a i posao pružajući pregršt mogućnosti da budemo kreativniji i profesionalniji.

Početkom 2021. godine predstavljena je Samsung Galaxy S21 serija telefona koja je osvojila srca mnogih fotografa, novinara, glumaca i blogera. Svi su bili fascinirani kamerom i performansama ovih uređaja koji su bez konkurencije za snimanje selfija, filmske portrete i video snimke filmskog kvaliteta.

Od sofisticiranog dizajna, prelijepe mat završnice i raznovrsnosti dostupnih boja do vrhunskih performansi, ovi uređaji ispunjavaju čak i najviša očekivanja koja korisnici imaju od flegšip telefona, a mi vam predstavljamo razloge zbog kojih ćete poželjeti da ih nabavite još danas.

Kompaktniji dizajn i luksuzne mat boje

Samsung flegšip modele iz S21 serije krasi kompaktniji dizajn u odnosu na prethodnike, a dostupni su u nekoliko atraktivnih boja, uključujući i novu fantomsko ljubičastu. Osim toga, svi uređaji iz ove serije presvučeni su luksuznim mat završnim slojem, dajući im sofisticirani izgled, što posebno dolazi do izražaja na crnom Galaxy S21 Ultra modelu.

Samsung Crna Gora
foto: Samsung Crna Gora

Kamera koja osvaja svojim performansama

Samsung pametni telefoni S21 serije posjeduju kamere vrhunskih karakteristika, sa bezbroj opcija, za najbolje kadrove i snimke. Poboljšani 8K Snap omogućava pravljenje kristalno jasnih fotografija direktno iz video snimaka, samo jednim dodirom ekrana. Uz to, Director’s View opcija omogućava gledanje, prebacivanje i odabir najboljeg mogućeg kadra, dok je istovremeno snimanje video zapisa sa prelaskom sa prednje na zadnju kameru moguće uz Vlogger View, baš kao i mijenjanje ugla snimanja i gledanja.

Samsung Crna Gora
foto: Samsung Crna Gora

Automatsko podešavanje ekrana

Galaxy S21 pametni telefoni imaju ekran prilagođen za gledanje svih vrsta sadržaja – na njemu se automatski prilagođava brzina smjenjivanja slika, bez obzira na to da li skrolujete po Instagramu ili gledate omiljenu seriju. Još jedna dobra stvar je i to da je ekran prilagođen da smanji naprezanje očiju uz Eye Comfort Shield opciju, koja automatski prilagođava filter plavog svijetla u zavisnosti od doba dana i sadržaja.

Samsung Crna Gora
foto: Samsung Crna Gora

Dugotrajna baterija i memorija dovoljna za sve

Jača, snažnija i izdržljiva baterija na ovim jedinstvenim uređajima omogućava neometano uživanje u sadržajima kada i koliko to želite. Galaxy S21 i S21+ dolaze u verziji od 128 GB ili 256 GB, uz 8 GB RAM memorije, dok je Ultra model dostupan u verziji od 128 ili 256 GB, sa 12 GB RAM memorije. Tako vaš telefon ima dovoljno prostora za čuvanje svih omiljenih fotografija, video zapisa, muzike i igrica, što je sjajna vijest za sve one koji ne žele da brinu o prepunoj memoriji na svom uređaju. Najsnažniji model u seriji, Galaxy S21 Ultra, izdvajaju još i najnaprednije opcije vještačke inteligencije do sada, kao i podrška za S Pen olovku kojom možete crtati, uređivati fotografije, zapisivati bilješke za vrijeme sastanaka ili potpisivati dokumenta.

Za više informacija kliknite na link za Galaxy S21 Ultra, kako biste otkrili dodatne detalje odličnih kamera koje ovaj pametni telefon posjeduje.

Naša poznata glumica Dragana Mićalović jedna je od mnogih koji koriste Samsung Galaxy S21 Ultra i ističe da se na pauzama snimanja ne odvaja od njega.

"Njegova fantomski crna boja ujedno je i moja omiljena - asocira me na misteriju pozorišne atmosfere i prigušena svijetla teatra. Kamera od 108MP bilježi i najsitnije detalje, čak i u takvim uslovima", rekla je ona.

Dragana Mićalović
foto: Samsung Crna Gora

U Crnoj Gori su blogerka Kana Tomašević i fotograf Marko Gardašević po uzoru na saradnju blogera i fotografa Rankina u Velikoj Britaniji inicirali editorijal koji pokazuje sve fantastične osobine ovog telefona i kreativnost u umjetničkom izrazu fotografa. Telefon su ocijenili kao vrhunac ponude na lokalnom tržištu.

Kana Tomašević
foto: Samsung Crna Gora