Ooblee ispred Facebook, Viber, WhatsApp i Instagram aplikacija

Crnogorska tehnološka kompanija ooblee je juče zauzela prvo mjesto
na TOP Listi korišćenih aplikacija na APP storu u Crnoj Gori.

28156 pregleda 0 komentar(a)
Ooblee Shopping day, Foto: ooblee
Ooblee Shopping day, Foto: ooblee

Rezultati sa Top liste korišćenih aplikacija u Crnoj Gori prikazuju ooblee mobilnu aplikaciju na prvom mjestu čime je ova crnogorska kompanija nadmašila mnoge poznate svjetske aplikacije.

Poster
foto: ooblee

Ovaj nevjerovatan rezultat pokazuje da je ooblee aplikacija pridobila pažnju crnogorske javnosti i po trendu korišćenja juče bila na prvom mjestu ispred Viber, WhatsApp, Instagram, Facebook i drugih poznatih, globalnih aplikacija.

Juče je bio organizovan Shopping Day u Delta City na kom su svi korisnici ooblee aplikacije mogli da kupe proizvode do čak 50% popusta u radnjama Delta City šoping mola.

Ooblee je besplatna mobilna aplikacija za gradski šoping, dostupna na IOS i Android uređajima. U pitanju je crnogorska tehnološka kompanija sa globalnom perspektivom, koja iz nedelje u nedelju bilježi nevjerovatne rezultate na svim listama.

Iz ooblee kompanije su najavili da sve korisnike aplikacije od narednog mjeseca očekuju nove funkcionalnosti kao što su grupna trgovina i implementirana vještačka inteligencija čime se povećava lakoća i jednostavnost obavljanja trgovine.

poster
foto: ooblee

Ooblee kompanija želi da se ovim putem zahvali svim partnerima i vjernim korisnicima aplikacije, a svima onima koji su se tek juče pridružili ooblee zajednici da poželi dobrodošlicu.

Osnivači ooblee aplikacije se nadaju da će se ovaj trend popularnosti nastaviti i na novim tržištima širom svijeta na koja će ooblee izaći u toku ove godine.

Posjetite ooblee sajt na https://www.ooblee.net/pocetna/

Aplikaciju za Android uređaje možete preuzeti OVDJE

Aplikaciju za IOS uređaje možete preuzeti OVDJE