Integrator – regionalni skup o bezbjednosti informacionog sistema

O nastojanjima u pogledu bezbijednosti informacionoga sistema, o uslugama za sigurnost, pohrani podataka (arhiviranje u cloud-u), zaštiti poslovnih aplikacija, uspješnim damama u svijetu sajber bezbijednosti, osiguranju i mnogim drugim temama razgovaralo se na dvodnevnom regionalnom skupu o bezbjednosti informacionog sistema "Integrator" u organizaciji kompanije Sky Express. Najeminentniji IT stručnjaci iz zemlje i inostranstva predstavili su najnovije, nepristrasne i trenutno najrelevantnije informacije i prakse u oblasti informacione bezbjednosti.

27816 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Integrator
Foto: Integrator

"Kompanija Sky Express se bavi distribucijom i primjenom naprednih softverskih rješenja za sajber bezbjednost, i uslugama u oblasti informacione bezbjednosti na tržištu Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Kao jedan od regionalnih lidera u ovoj oblasti, kompanija Sky Express, i njen partnerski fond Evolution Equity Partners iz Ciriha, imaju priliku ali i obavezu ne samo da opslužuju tržište regiona kvalitetnim softverskim rješenjima za bezbjednost već i da obrazuju korisničku publiku i podižu zajedničku svijest o posrednim i neposrednim opasnostima po bezbjednost i integritet digitalnih podataka.

Zamisao nam je da se svake godine skup održava u drugoj zemlji regiona u kojoj poslujemo, kako bismo podržali lokalne napore razvoja IT bezbjedonosne kulture, inicirali nove lokalne investicione poduhvate kroz naš fond Evolution Equity Partners i pomogli efikasnijoj zaštiti najosjetljivijih poslovnih i ličnih podataka", istakao je izvršni direktor (CEO) kompanije Sky Express, gospodin Majo Mićović.

Integrator
foto: Integrator

Sajber kriminal je u porastu po izloženosti a posljedice napada su višestruke - od finansijskih, preko ugleda do ekonomskoga urušavanja kompanija.

Preporuka kompanijama je da ovaj izazov shvate kao stalnu prijetnju i da preduzmu korake u interesu zaštite osjetljivih podataka - prije no što nastane šteta.

Integrator
foto: Integrator

Kompanija Sky Express se zahvaljuje partnerima skupa "Integrator" na podršci: Evolution Equity Partners, VMware, Onapsis, LogPoint, Comtrade, Enetel Solutions, Security Scorecard, Open Systems, Airlock, Eperi, Dflabs.