Pet razloga zašto vam tokom godišnjeg odmora treba moćan pametni telefon

Postoji pametan telefon koji pruža revolucionarno iskustvo i prilagođava se vašem životnom stilu, zbog čega je upravo on najbolji saputnik na putovanjima i tokom slobodnog vremena

46146 pregleda 226 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Mnogi tvrde da za idealan odmor treba ugasiti svoje pametne telefone. Govore kako nas fizički, psihički i emotivno udaljavaju od mjesta i trenutaka u kojima se nalazimo. Ipak, postoji pametan telefon koji pruža revolucionarno iskustvo i prilagođava se vašem životnom stilu, zbog čega je upravo on najbolji saputnik na putovanjima i tokom slobodnog vremena.

Zato što se kući vraćate s najboljim fotografijama i videima

U svima nama živi jedan mali fotograf kreativac. Nekoga više, a nekoga manje zanima, ali svi volimo da imamo odlične fotografije i videozapise sa odmora. Jedan od ključnih razloga je naravno, postaviti fenomenalne fotografije na društvenim mrežama, ali i imati uspomenu koja će nas tokom hladnih zimskih dana vratiti na sunčanu ljetnu plažu. Kamera koja, na bazi vještačke inteligencije, pravi fotografije i videozapise studijskog kvaliteta sigurno će probuditi fotografa u vama.

Uz profesionalne karakteristike, ultra kvalitet se postiže i sa prednjom kamerom od 40MP te četverostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametnom telefonu. Fotografije će biti oštre, a video-zapisi jasni i mirni, ali prožeti akcijom zbog pro senzora od 108 MP i 64 puta bogatijim bojama sa čak tri puta širim dinamičkim rasponom.

Samsung
foto: Samsung

Zato što precizan i realističan ekran znači jedinstveno korisničko iskustvo

Ukoliko ste korisnici Samsung-a, sigurno ste primijetili da je kočenje displeja za vas nepoznanica, a sa ovim modelom nadmašićete svoja dosadašnja iskustva. Dynamic AMOLED 2X ekran od 6.8 inča s Quad HD+ kvalitetom i brzinom osveženja ekrana od 120Hz će doprinijeti da vaš odmor bude još opušteniji i da sve teče glatko. Tokom odmaranja tijela i uma treba smanjiti i umor očiju. Bezbrižno korišćenje bez naprezanja očiju pruža vam funkcija Eye Comfort Shield automatskim prilagođavanjem filtera plavog svjetla na ekranu.

Zato što bez dobre baterije sve ostalo pada u vodu

Svi su se barem jednom upoznali s iskustvom baterije na 1% ili gašenjem pametnog telefona upravo u onom trenutku kada im je najviše trebao. Baterija treba biti kamen temeljac koji će izdržati svakodnevno korišćenje telefona bez gubitka svojih performansi. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ima bateriju od čak 5000 mAh kojoj je zadatak nadmašiti i izdržati duže od vašeg dana. Takođe, upotrebom 25-vatnog punjača prevazilazite strah od prazne baterije zato jer će za samo 30 minuta vaša baterija postići preko 50% kapaciteta putem opcije brzog punjenja.

Zato što moćnih performansi nikad nije dosta

Nadovezujući se na ekran, jer realno, čemu služi vrhunski ekran ako mu procesor nije dorastao? Samsung se pobrinuo i u tom smislu, jer Galaxy Ultra 5G krasi 5nm procesor kojeg simbolizuje ultra snaga i ultra brzina. To je ujedno najnapredniji i najbrži procesor do sada u Galaxy pametnom telefonu. Uz to, karakteriše ga i veća stopa energetske učinkovitosti.

Samsung
foto: Samsung

Zato što bezbrižno ljeto čini i vodootporni pametni telefon

Uz ljeto i ljetnje radosti često se vežu napuknuća na ekranu i „okrijepljivanje“ pametnog telefona vodom. Vjerovatno se većini dogodilo da se „okupaju“ zajedno sa svojim mobilnim telefonom, pa su umjesto uživanja na plaži ili bazenu morali ići u apartman da pruže telefonu tretman u riži. Galaxy S21 Ultra 5G i tu brine umjesto vas jer je vodootporan do dubine od jedog metra. Od padova i napuknuća štiti ga Corning Gorilla Glass VICTUS™, najčvršće i najtvrđe Gorilla Glass staklo do sada koje smanjuje mogućnost grebanja te pruža zaštitu s prednje i zadnje strane pametnog telefona.

Samsung
foto: Samsung