velike mogućnosti za multitasking

Nova Samsung Galaxy Z serija u Telekomu: popusti i pokloni do 26. avgusta

Korisnici Telekoma nove Galaxy Z modele mogu rezervisati preko sajta i u poslovnicama Telekoma.

20448 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Popust od 100 eura i produžena garancija – povoljnosti su Crnogorskog Telekoma za korisnike koji do 26. avgusta rezervišu nove Samsung premium uređaje, Galaxy Z Fold3 ili Galaxy Z Flip3. Popust i produžena garancija važe za rezervaciju bilo kojeg od ova dva uređaja, dok se Note package (Flip cover sa S-Pen olovkom i 25W punjačem bez kabla) dobija uz rezervaciju Galaxy Z Fold3 modela.

Dva najnovija premium modela – Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 – kompanija Samsung Electronics predstavila je na virtuelnom događaju Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold, otvorivši novo poglavlje u oblasti preklopnih pametnih telefona. Oba uređaja odlikuju vrhunska izrada i revolucionarne performanse kakve Samsung korisnici vole i očekuju, pa treća generacija korisnicima pruža jedinstvene nove načine rada, gledanja i igranja.

Zahvaljujući Infinity Flex Display ekranu od 7.6 inča, korisnici Galaxy Z Fold3 pametnog telefona mogu uživati u istinski filmskom doživljaju svog omiljenog sadržaja. Ukupnom iskustvu dodatno doprinosi i dizajn kamere, skrivene ispod ekrana, čime ne smeta prikazu na displeju. Samsung prvi put u Galaxy Z seriji primjenjuje svoju popularnu tehnologiju Note serije – podršku za S Pen olovku

S Pen olovka
foto: S Pen olovka

Što se tiče mogućnosti za produktivnost, Flex Mode način rada na Galaxy Z Fold3 pametnim telefonima pruža velike mogućnosti za multitasking. Na primjer, korisnik se u isto vrijeme može pridružiti video pozivu na prednjem ekranu, dok na glavnom ekranu vodi bilješke. Dalje, Galaxy Z Fold3 donosi i ažuriranu Multi-Active tehnologiju prikaza prozora za korišćenje više aplikacija odjednom na velikom ekranu. Na kraju, korisnici mogu izraditi i personalizovane prečice za ponovno otvaranje aplikacija u istom načinu zahvaljujući App Fair funkciji, gdje nesmetano mijenjanje između aplikacija bez potrebe odlaska na glavni meni, omogućava novi Galaxy Z Fold3 Taskbar.

Za one kojima su važni i stil i funkcionalnost, Z Flip3 je idealan zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu koji staje u džep, poboljšanim karakteristikama kamere i većim spoljašnjim ekranom za praktičnije korišćenje u pokretu. Galaxy Z Flip3 donosi redizajnirani Cover Screen prednji ekran koji je sada četiri puta veći, što omogućava lakše čitanje notifikacija i poruka bez potrebe rasklapanja pametnog telefona.

Pomoću nekih od najnovijih karakteristika kamere koje je Samsung razvio, Galaxy Z Flip3 omogućava korisnicima da snime zapanjujući portret ili selfie bez upotrebe ruku, uz Flex Mode način rada. Zahvaljujući Flex Mode načinu rada, korisnik na raspolaganju može i praktično uživati u omiljenim sadržajima, gdje je videozapis moguće gledati na gornjem dijelu ekrana, dok se na donjem dijelu može upravljati svjetlinom i glasnoćom.

Galaxy Z Fold3
foto: Galaxy Z Fold3

„Sa modelima Galaxy Z Fold3 i Z Flip3, Samsung ponovo otvara nove mogućnosti preklopnih mobilnih telefona koji korisnicima pružaju fleksibilnost i performanse kakve su im potrebne kako bi ispratili brzi tempo današnjice“, izjavio je dr TM Roh, predsjednik i direktor odjeljenja za mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Kao pionir i lider u kategoriji preklopnih uređaja, ponosni smo što uz modele Z Fold3 i Z Flip3 nastavljamo sa inovacijama po kojima smo poznati. Ovi uređaji korisnicima donose tehnologije koje stvaraju nove načine za maksimalno uživanje u svakom trenutku uz ekosistem zasnovan na otvorenosti i inovacijama.“

Korisnici Telekoma nove Galaxy Z modele mogu rezervisati preko sajta www.telekom.me i u poslovnicama Telekoma.