Zaposli se u vodeće IT kompanije već u 4. mjesecu najsavremenije obuke

Najtraženije zanimanje današnjice nikada nije bilo bliže. Uz jedinstveni IT program kreiran od predstavnika IT industrije, stekni vještine potrebne za tržište rada i postani full stack web programer. Prva generacija programa već je u 4. mjesecu rezultirala prvim zaposlenjima!

24405 pregleda 109 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Paragon
Foto: Paragon

Pridruži se IT industriji za maksimalno 9 mjeseci

Uporni ste i ambiciozni? Želite unaprijediti svoju budućnost i pridružiti se najbrže rastućoj industriji na svijetu? Volite učiti kroz praksu, a ne teoriju? Upišite se na najkvalitetniji online program koji će vam omogućiti upravo to! Vodeći IT eksperti proveli su preko 6000 sati kreirajući praktične zadatke (projekte) koji apsolutne početnike postepeno i kvalitetno uvode u svijet programiranja.

Program full stack je proizvod BiH IT kompanije Mistral, a zahvaljujući kvalitetu programa od jeseni je dostupan u Crnoj Gori, gdje ga u partnerstvu sa Mistralom sprovode NEST Coworking i ICT Cortex. Paragon nudi jedinstvenu edukaciju koja u fokus stavlja samostalan rad uz kontinuiranu podršku IT mentora sa dugogodišnjim iskustvom iz industrije. Program integriše sve neizostavne elemente potrebne za uspješnu karijeru full stack programera: aktuelne tehnologije, rad na stvarnim projektima, kao i upoznavanje sa potrebama industrije kroz kontinuiranu saradnju sa predstavnicima IT kompanija.

Znanje koje steknete kroz program garantuje brzo zaposlenje i karijerni napredak, uz mogućnost rasta plate i preko 50% nakon samo 6 mjeseci od zaposlenja!

Mogućnost zaposlenja već u 4. mjesecu programa!

Prva generacija Paragona snažno korača prema svom cilju, a da je uspjeh moguć već u prvom dijelu programa svjedoče i najvredniji polaznici programa. Najboljih 10 polaznika je već u 4. mjesecu učenja dobilo poziv da se zaposle ili svoje učenje nastave direktno u vodećim IT kompanijama!

Sejfudin D., polaznik prve generacije otkrio nam je tajnu njegovog brzog uspjeha: “Definitivno nešto što mi je trebalo bio je ovakav program u kojem za kratko vrijeme učim materiju za koju sam mislio da će mi biti potrebne godine rada. Zaspim i budim se sa Paragonom u mislima. Potpuno sam svjesno okupiran ciljevima i projektima i radujem se svakom koraku!”

Paragon
foto: Paragon

Testiraj program i svoj kapacitet prvi mjesec potpuno besplatno

IT karijera nije za svakoga, pa prije početka programa svi zainteresovani polaznici prolaze kroz besplatan, ali intenzivan selekcijski proces pod nazivom “Arena”. Cilj Arene je da kroz 3 sedmice izazovnog i svakodnevnog rada na zadacima polaznici utvrde da li je karijera full stack programera za njih ili ne. Samo oni kojima se svidi materija i ostvare zadovoljavajuće rezultate tokom Arene - dobijaju poziv za učešće u Paragon programu.

Paragon
foto: Paragon

Posebne pogodnosti za najbolje polaznike

Za one koji ostvare najbolje rezultate u selekcijskom periodu “Arena” obezbijeđene su posebne stipendije od 20%, 30% i čak 50% ukupnog iznosa školarine, kao i opcija aktivacije beskamatnog kredita u Vakufskoj banci (BiH) ili Hipotekarnoj banci (CG).

Za ostale polaznike obezbijeđeno je kreditiranje uz posebne uslove: grejs period, otplata kredita na 24 i 36 mjeseci, te druge pogodnosti kreirane samo za polaznike druge generacije Paragona.

Prijave za drugi ciklus otvorene su za polaznike iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore do 31. avgusta 2021. do ponoći. Više informacija pronađite na www.paragon.ba.

Program je podržan od strane MarketMakers projekta koji finansira Vlada Švajcarske, a koji provodi konzorcijum Helvetas Swiss i Kolektiv d.o.o. (Mojposao.ba), Udruženja Bit Alijansa, Federalnog zavoda za zapošljavanje BiH, UNDP, Coworking prostora NEST iz Crne Gore, Udruženja IT kompanija Crne Gore Cortex, te IT kompanija Klika, RUBICON, Softhouse Balkans, HUB387, Amplitudo, Bild Studio, Coinis, Data Design.