Samsung Galaxy Z Fold3 i Z Flip3

Istražite potpuno novu galaksiju mobilnih telefona - Dobro je postalo još bolje

Pametni telefoni koji su otišli za cijelu svjetlosnu godinu ispred i postavili nove standarde. Duplo veći komfor, duplo produktivniji rad uz duplo brži ekran.

3557 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Kosmos se neprekidno širi, zar ne? Granice se konstantno pomjeraju i ono šta smo juče smatrali dobrim, danas je prosječno, a njihovo mjesto u sistemu zauzimaju galaksije koje su iskoračile korak ispred.

Samsung Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 su pametni telefoni koji su otišli za cijelu svjetlosnu godinu ispred i postavili nove standarde kako u biznis upotrebi telefona za multitasking, prezentovanje i brzinu rada, tako i za uživanje u gledanju serija, utakmica, igranju igrica i slušanju muzike. Ako ovo zvuči kao da smo htjeli da izmislimo novi tip telefona, u pravu ste, sada i zvanično.

Omiljene serije ćete voljeti još više, posao će kliziti poput vašeg prsta na ekranu, a sve to dok se dopisujete sa prijateljima, neprekidajući nijednu od tih radnji – uz pomoć Samsung Galaxy Z Fold i Flip3 pametnih telefona.

Galaxy Z Fold3 – vaš novi kućni bioskop i multitasking asistent

Samsung
foto: Samsung

Rasklopite ekran, postavite telefon i uživite se u seriju kao nikad do sada

Dok je sklopljen, pruža vam sve ono što biste tražili od jednog pametnog telefona. Rasklopljen, otvara pravi kućni bioskop sa kakvim se dosad niste susreli. Zaboravite gledanje serije na telefonu dok ležite, a jednom rukom pridržavate ekran... Rasklopite Galaxy Z Fold3 i postavite ga na najzgodnije mjesto za gledanje, stajaće pod bilo kojim uglom od 75 do 115 stepeni bez oslonca! Ekran od 7,6 inča – ni najsitniji prevod vam neće teško pasti.

Produktivan kao PC, a staje na vaš dlan

Kada želite da skratite izgubljeno vrijeme, prva asocijacija su poslovni zadaci i multitasking koji je postao neminovnost. Galaxy Z Fold3 prati ritam vašeg života - omogućava istovremeni rad u 3 aplikacije paralelno. Dok ste na video pozivu, gledajte kako prezentuje vaš kolega, pratite svoju prezentaciju i izvlačite bilješke na ekranu – sve to bez otvaranja dodatnih prozora. U svemu tome će vam olakšati S Pen, koji je sada kompatibilan uz Galaxy Z Fold i Z Flip seriju – kako bi vam još više ubrzao i olakšao proces ilustrovanja i prezentovanja.

Uhvatite kadar iz više uglova – jednim klikom

5 različitih kamera na 3 različita mjesta otvaraju nove dimenzije fotografije, tako da oni koji budu vidjeli svaku vašu sledeću fotografiju, biće im jasno da se izdvajate.

Prednja kamera ispod ekrana magično nestaje čim se ovaj Infinity Flex ekran od 7,6 inča uključi – ne ostavljajući ništa drugo na ekranu osim onoga što se prikazuje. Bez zasebnog otvora za kameru, kako bi cijeli prostor bio prepušten vašem uživanju ili radu.

Galaxy Z Flip3 - najveća preglednost u najkompaktnijem džepnom izdanju

Samsung
foto: Samsung

Budite na 2 mjesta istovremeno

Velike promjene dešavaju se na malim ekranima. Željeli smo da vam pružimo komfor koji će vas totalno rasteretiti, osloboditi vaše vrijeme, prostor i poštedjeti vas bespotrebnog zamaranja prstiju. Na preklopljenom Galaxy Z Flip3 telefonu možete čitati poruke, slušati muziku, slikati se... Sve na ekranu od 1,9 inča. A kad ga rasklopite, film od 2 sata više neće trajati preko 3, zbog konstantnog pauziranja kako biste odgovorili na poruku. Nećete gubiti vaše vrijeme. Na Samsung Galaxy Z Flip3 telefonu možete podjeliti ekran, tako da vam ne promakne scena filma i istovremeno pročitati poruku koja vam je upravo stigla.

Galaxy Z Flip3 – uvijek poželjan

Prije pojave pametnih telefona, dok smo još koristili tastature na telefonu i one na rasklapanje, trend je bio imati što manji i kompaktniji telefon. Poslednjih godina postalo je podrazumjevano da što je telefon veći - znači da je bolji. Galaxy Z Flip3 ispunjava oba standarda! Pitali ste se za šta služe oni mali džepovi na farmerkama? Sada je jasno da je to fabričko mjesto za vaš novi Samsung Galaxy Z Flip3 – kada je preklopljen, njegove dimenzije su 4,2 inča! Sklopite vašu multitasking mašinu, stavite u džep, čak i u najužim pantalonama ostaviće prostora i za novčanik. A kad ga rasklopite - možete gledati teniski meč bez problema, aut ćete vidjeti i prije linijskog sudije.

Šta im je zajedničko?

Duplo veći komfor, duplo produktivniji rad uz duplo brži ekran

Većina ekrana na pametnim telefonima ima brzinu osvežavanja od 60hz. Dynamic amoled 2x super smooth ekran kod Samsung Galaxy Fold3 i Flip3 telefona učitava u brzini od 120hz. Brzina kojom ispunjava vaše komande i lagane pokrete prstom, gotovo da stvara osjećaj kao da vam čita misli.

Sačuvajte sve svoje uspomene u svom džepu, makar ih bilo i na hiljade

Možete birati između 256 i 512GB interne memorije. Tako da vam i prvi probni selfi koji ste napravili ispred radnje odmah nakon kupovine telefona ostane sačuvan čak i nakon 2 godine intenzivnog korišćenja.

Telefon na koji ne pazite previše – opremljen da čuva sam sebe

Gorilla glass victus je staklo kojim je obložen Galaxy Z Fold i Flip3 i sa prednje i zadnje strane. To je najčvršće staklo do sada u upotrebi. Takođe, ovi telefoni imaju aluminijumski oklop, što ih čini izdržljivijim od svih prethodnih. Pored toga, oba uređaja imaju novi zaštitni film od rastegljivog PET1 materijala preko unutrašnjih ekrana i optimizovane slojeve panela, zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja (interno testiranje je rađeno u odnosu na Galaxy Z Fold2).

U ovim ljetnjim danima slučajan skok u bazen sa telefonom u džepu neće vam više stvarati nelagodu, jer su Samsung Galaxy Z Flip i Fold3 prvi rasklopivi vodootporni telefoni. U naglim i neplaniranim ljetnjim pljuskovima biće problem samo mokre cipele, telefon bez problema možete čak i u ruci da držite.

Za više informacija o modelima Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 i slušalicama Galaxy Buds2 posjetite sajt www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy www.samsung.rs. Za materijale za medije i detaljnije opise posjetite www.samsungmobilepress.com/galaxyunpacked.

Preporučujemo za Vas