Ovi preklopni telefoni su napravljeni da traju!

Iz kompanije Samsung su stigli novi preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 koji su obloženi najčvršćim staklom korišćenim do sada

43617 pregleda 26 reakcija 0 komentar(a)
Samsung, Foto: Samsung
Samsung, Foto: Samsung

Zamisli telefon koji je kreiran da bude pravi lični asistent za sve one koji rade više stvari istovremeno, pa im je potreban model koji će pospješiti produktivnost, organizaciju učiniti lakšom, a opet s druge strane donijeti i dosta zabave i momenata za relaksiranje. Neprestano korišćenje telefona sa sobom donosi i rizik od raznih lomova, naprsnuća i ogrebotina. Zato ovu generaciju Galaxy Z uređaja odlikuje neprikosnovena izrada. Oba uređaja su napravljena od novog ojačanog aluminijuma – najčvršćeg aluminijuma ikada upotrijebljenog za Galaxy pametni telefon – uz najjače Corning® Gorilla® Glass Victus™ staklo za zaštitu od ogrebotina i slučajnih padova.

Da, dobro ste pročitali, nećete morati da brinete ukoliko vam vaš novi, tek otpakovani telefon slučajno ispadne iz ruku, jer će biti zaštićen od ogrebotina. Osim toga, čak i kada nisu preklopljeni oba uređaja imaju novi zaštitni film od rastegljivog PET materijala preko unutrašnjih ekrana zahvaljujući čemu je glavni ekran 80% izdržljiviji od prethodnih uređaja.

Spremite se za fotografije na kiši

Samsung je sa ovim uređajima uveo i još jednu inovaciju. Naime, Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 su prvi vodootporni preklopni telefoni na svijetu. Ne morate da brinete ako vas uhvati jesenja kiša, jer će vaš telefon biti siguran. Šta više, možete da se fotografišete ili snimite jesenju kišu i objavite fantastičan share uz post “Bye bye summer”.

A da li je svaki momenat za share? Nekom jeste, nekom nije, ali svakako uvijek želimo da ono što podjelimo sa drugima bude momenat vrijedan razmišljanja, diskusije, divljenja, reakcije. Fotografija je tu da potvrdi autentičnost momenta. Uz oba uređaja, mogu se kreirati fenomenalne amaterske fotografije, kao i video zapisi jer imaju odlične 12MP kamere sa Ultra-Wide i Wide-angle opcijama. Galerije su konačno pune fotografija koje jasno oslikavaju dragocjene trenutke. Da li ćete ih podijeliti ili ne, odluka je na vama.

Samsung
foto: Samsung

Multitasking nikada nije bio jednostavniji

Koje karateristike su najbitnije kada birate svoj pametni telefon? Neki od korisnika žele da njihov uređaj bude izdržljiv, ljubitelji fotografije uživaju u fenomenalnim mogućnostima kamere, dok neko traži uređaj koji će mu uštedjeti vrijeme.

Ovi telefoni mogu slikati po kiši, otporni su na ogrebotine, ali najvrijednija njihova karakteristika je upravo mogućnost multitaskinga. Koliko puta ste u kratkom roku ili istovremeno morali da pratite online prezentaciju, da je komentarišete, a da u isto vrijeme pravite svoju, izvlačite bilješke, odgovarate na mejlove?

Galaxy Z Fold3 je pravi alat pomoću koga se obavlja nekoliko zadataka odjednom, jer omogućava rad u tri aplikacije paralelno. Kada u ruku uzmemo i S Pen, koji je sada kompatibilan uz Galaxy Z Fold3, proces ilustrovanja i prezentovanja zahtjeva manje našeg dragocjenog vremena. Uz ovaj model dan prepun obaveza učinićemo organizovanijim, a pored toga on pruža i nevjerovatni komfor kada je riječ o gledanju omiljenih sadržaja, igranju igrica i slušanju muzike.

Samsung
foto: Samsung

Na preklopljenom Galaxy Z Flip3 telefonu, na ekranu od 1,9 inča, sa užitkom u njegovom dizajnu, čitaju se poruke, sluša se muzika, fotografiše se. Kada se rasklopi, ovaj model nudi mogućnost podjele ekrana i korisnik može da radi više stvari paralelno, da prati film bez prekidanja i da istovremeno pročita poruku koja je upravo stigla. Pored funkcionalnosti, ljepota ovog modela je i u savršenom kompaktnom dizajnu.

Za više informacija o ovim fenomenalnim uređajima posjetite sajt: https://www.samsung.com/rs/smartphones/